Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Restoran Joso, Sukošan

Gosti se vraćaju desetljećima, dolaze i zahtjevni gosti s jahti

Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/10
26.07.2021.
u 10:47

Zbog Jose u Sukošan dolaze i Zadrani, a hrana se nudi po pristupačnim cijenama

Restoran Joso u Sukošanu je “oduvik”, kažu mještani. No to oduvik datira u 1992. godinu, a nalazi se u istoimenom hotelu te nudi sjajan pogled na marinu.

Zbog Jose u Sukošan dolaze i Zadrani, a hrana se nudi po pristupačnim cijenama (ni 80 kuna za rižoto, stotinjak za teleće medaljone). Tu su i škampi, orade, pošip... za one s dubljim džepom, ali i istančanim okusom za friško.

– Evo sad će šef, vi se komodajte, a kako ćete me fotografirat s pijatom, čekajte da prominim masku, imam Hajdukovu – ugodan je konobar Zdeslav. Joso je još kraći.

07.07.2021., Turisticka patrola u Sukosanu. Photo: Marko Dimic/PIXSELL
Foto: Marko Dimic/PIXSELL

– Aj nemojte ni pisat ni reklamirat. Nemojte ni platit ovaj put, nego drugi – kaže Joso i smije se. Platili jesmo, a on zaključio. – Gosti se vraćaju desetljećima, dolaze i s jahti, ali meni su isto dragi domaći ljudi koje poznam i od kojih se živi cilu godinu. Imamo i pizzu iz krušne peći, sada spremamo i stejkove... – govori Joso i zapovijeda:

– Pozdravi mi, Frane, ćaću! I vrati se…

I hoću, i hrana i ugođaj su za pet!

IZBOR I KVALITETA JELA (DO MAKS. 50 BODOVA) 48

IZBOR I PONUDA PIĆA (DO MAKS. 15 BODOVA) 13

POSLUGA I LJUBAZNOST (DO MAKS. 10 BODOVA) 10

DOJMOVI I PROSTOR (DO MAKS. 20 BODOVA) 18

UKUPNOST PONUDE (DO MAKS. 5 BODOVA) 5

UKUPNO: 94

Komentara 1

ZV
zvezdomor
12:22 26.07.2021.

Stvarno povoljno ni 80 kuna za šaku riže....trebali ste to već prije objavit...po tim cijenama sve puno penzića i nezaposlenih jer kako piše...povoljno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije