Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobila naslovnicu

[FOTO] Mala manekenka (13) opet izaziva kontroverze! Je li premlada?

Naslovnica
Foto: Jalouse
25.03.2014.
u 09:23

Djevojčici ovo nije prvo pojavljivanje u svijetu mode. Kad je imala samo deset godina, snimila je kampanju za francuski Vogue u kojoj je njezina nevina dječja dob naglašena šminkom i odjećom za odrasle

I dok modni svijet kontemplira o tome je li starleta Kim Kardashian (ne)zaslužno osvanula na naslovnici američkog Voguea, već se pojavila nova naslovnica koja je uznemirila modne duhove.

Jalouse je francuski magazin na čijoj je naslovnici 13-godišnji model Thylane Blondeau. Predstavljena je hashtagom "rođena 2001." uz pompoznu najavu da je riječ o novoj Kate Moss.

Djevojčici ovo nije prvo pojavljivanje u svijetu mode. Naime, kad je imala samo deset godina snimila je kampanju za francuski Vogue u kojoj je njezina nevina dječja dob naglašena šminkom i odjećom za odrasle te je već tada otvorena rasprava je li premlada za modu.

A javili su se i prigovori o pretjeranoj seksualizaciji djece.

No, malena suvereno korača modnim pistama već gotovo desetljeće. Kad su joj bile četiri godine nosila je modnu reviju Jeana Paula Gaultiera.

Je li djevojčica premlada da bi njezino lice krasilo naslovnice? Odgovorite u našoj anketi.

>>Pogledajte fotografiju zbog koje se Abramovičeva supruga našla u središtu skandala!

>>Tko ima pravo na naslovnicu ili kako je list (sjajnog) papira izazvao potres

Komentara 3

RM
rmd3
10:16 25.03.2014.

uzas

Avatar Jalnuški
Jalnuški
10:59 25.03.2014.

Što ima loše u slikanju lica djece? Jesu li bebe s reklama za pelene premlade?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije