Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IN i ove sezone

Fenomen zvan - Žuta čizma

Žuta čizma
Foto: PR FOTO
1/7
14.11.2016.
u 09:55

I ove će zime, vjerojatno, prepoznatljive žute čizme biti u raznim modnim kombinacijama mlađih trendsetera, ali i starijih koji biraju modu i udobnost u hladne zimske dane.

Omiljene žute čizme jedne su od najprepoznatljivijih modnih klasika. Vole ih i nose apsolutno svi – školarke i školarci, trendseteri, sportaši, pop zvijezde…

I ove će zime, vjerojatno, prepoznatljive žute čizme biti u raznim modnim kombinacijama mlađih trendsetera, ali i starijih koji biraju modu i udobnost u hladne zimske dane.

Fenomen žute čizme ima veze s činjenicom da su vodootporne i da ih je tako lako kombinirati u svaku modnu sliku, ali ove je sezone ovaj nezaobilazni klasik otišao za korak dalje. Žuta se čizma sitnim detaljima odmaknula od klasičnog izgleda, s ciljem da se približi osobnom imidžu baš svake žene.

Foto: PR FOTO

Jedan od brendova koji je među prvima prepoznao tu tajnu uspjeha, Panama Jack, svojim je 'super girly' pristupom te modelima s ružičastim, zebrastim i tigrastim detaljima osvojio sve one koje se na simpatičan način žele izdvojiti iz mase te hrabro poigrati modom.

>>Evo kako odabrati idealne čizme u skladu s građom tijela

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije