Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tvrde da je to prava ljubav

Djevojka mu je mlađa od kćeri: 'Upoznali smo se na stranici gdje cure traže bogate muškarce'

@semie
22.08.2023.
u 10:30

24- godišnja Semie upoznala je svog partnera, 60-godišnjeg Claudija, kada je imala samo 18 godina zahvaljujući stranici za upoznavanje Seeking Arrangement.

Par koji je pronašao ljubav na stranici gdje mlade žene traže bogate muškarce, uzvratio je udarac trolovima koji kažu da je ona sponzoruša. 24- godišnja Semie upoznala je svog partnera, 60-godišnjeg Claudija, kada je imala samo 18 godina zahvaljujući stranici za upoznavanje Seeking Arrangement. 'Seeking je web stranica na kojoj možete pronaći imućnog partnera', rekla je Semie, koja sada uživa u bogatom životu uz svog partnera, za The Sun.

Otkako su u vezi, Claudio je Semi obasipao Hermès i Chanel torbama i Guccijevim naočalama, ali par se kune da je ono što imaju prava ljubav. Par je otkrio i da nisu svi obožavatelji njihove veze, osobito Claudijeve kćeri. Prisjetio se kako su ga njegove kćeri, od 33 i 34 godine, molile da ne izlazi sa ženom mlađom od njih, ali nije si mogao pomoći kad je naletio na Semie na aplikaciji za pronalaženje partnera.

VEZANI ČLANCI: 

Srećom, nakon što su upoznale Semie, Claudiove kćeri su prihvatile vezu te su čak dopustile svojoj djeci da Semie zovu bakom. I nisu bile jedine koji su bile sumnjičave, Semini prijatelji otkrili su da su bili uplašeni da će Claudio oteti Semi kad su tek počeli izlaziti. Na internetu, par je bio meta zlobnih trolova koji tvrde da je Semi sponzoruša i da želi samo Claudiov novac. No, par inzistira na tome da to ne može biti dalje od istine izjavljujući ljubav jedno drugome i pokazujući to na društvenim mrežama.

Par dodaje da njihova veza savršeno funkcionira jer je Claudio nakon raspada braka tražio nekoga tko nije zahtjevan. 'Za mene je ovo savršena razlika u godinama', rekao je. 'Osuda s kojom se suočavamo na internetu je luda, ima puno ružnih komentara i još više komentara namijenjenih meni', rekla je Semi, 'Ako ću nešto kopati, to neće biti prljavština, to će biti zlato'.

VEZANI ČLANCI: 

Što se tiče Semie, ona dobiva sve što poželi - ugodan život i novac.  Razmišljajući, Semie je rekla: 'U vezama s razlikom u godinama uvijek ćete imati ljude koji vas osuđuju, ali ne morate se nikome ispričavati i pokažite im točno zašto je njihova prosudba pogrešna'.

Ona ima 22 godine, a njezin suprug 65: 'U hotelu nam uvijek daju odvojene krevete!'

 

Komentara 2

BO
Borna2
15:14 23.08.2023.

Kakva ljubav, i ja bi ga jebo za te pare

MO
montello
15:45 22.08.2023.

njemu dobro nasao mladu a njoj dobro nasla bogatog😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije