Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Ciljate na seks na prvom spoju? 'Malo sutra' bit će izgledniji odgovor

Istraživanje je pokazalo i druge aspekte spojeva, 74 posto muškaraca će tako najčešće za prvi spoj birati večeru ili kino, odlazak u bar na piće ili na kavu.
19. rujna 2017. u 09:24 3 komentara 1916 prikaza
spoj
Foto: Thinkstock
Pogledajte galeriju 1/5

Imate li profil na nekom portalu za online upoznavanje i nadate se da ćete naći nekoga za seks 'na brzaka'?

seks zapamtite Ovo je ženi najvažnije u seksu, a dobro je i za muškarce

To će svakako biti puno teže nego što je bilo prije, pokazalo je istraživanje Groupona u kojem je sudjelovalo dvije tisuće odraslih osoba. Prosječna osoba čekat će najmanje osam susreta prije nego odluči napraviti korak dalje u tom odnosu, pokazalo se. Muškarci smatraju da je seks dobra ideja nakon petog susreta, a žene će čekati do devetog spoja. 

Istraživanje je pokazalo i druge aspekte spojeva, 74 posto muškaraca će tako najčešće za prvi spoj birati večeru ili kino, odlazak u bar na piće ili na kavu. Jedna od deset osoba će odbiti susret jer joj ne odgovara odabrano mjesto za susret. 

Istraživanje je pokazalo i kako će biti potrebno pet susreta da netko odluči da će se viđati isključivo s tom osobom, a kako bi osigurali drugi spoj, stručnjaci savjetuju da pazite na svoje manire, ponašate se lijepo prema konobarima i ono najvažnije za muškarce- potrudite se nasmijati djevojku. 

Seks bez tabua 5 stvari koje savjetuju seks stručnjaci, a koje svaki par želi znati Ljubavni par u krevetu Istraživanje otkrilo Ovo je jedina stvar koja vam je potrebna za rješavanje bračnih svađa Par e, frajeru... Ako muškarac ne želi pričati o ovome, nije spreman za ozbiljnu vezu
roštilj
NIKAD JEDNOSTAVNIJE
Prvi put roštiljate? Olakšajte si život s ovim priborom!

A1 izdvaja za Vas

  • jurajuric116:

    postoje male tajne majstora zanata koje jamče sex jako brzo, ponekad i na prvom spoju. ali biti igrač je jako složeno i nije za svakoga i ne može se dati upute u par rečenica. ali ima metoda koje su isprobane i pale sam tak.

  • graničar11:

    Članak novinara, nema blage veze! Sto bi mislila ženska o muškarcu već za drugog susreta?!