Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zdravlje žene

Bolesti srca i dalje ubojica žena broj 1

srce i lustracija
Foto: Thinkstock
02.04.2014.
u 14:05

Ukoliko u obitelji postoji povijest srčanih oboljenja, hipertenzije i povišenih vrijednosti kolesterola u krvi, onda je i kod vas rizik povećan.

Statistike pokazuju da je najčešći uzrok smrtnosti u žena upravo otkazivanje srca.

Ukoliko u obitelji postoji povijest srčanih oboljenja, hipertenzije i povišenih vrijednosti kolesterola u krvi, onda je i kod vas rizik povećan.

Ako je bilo koji blizak član obitelji doživio srčani udar prije 65. godine života, obavezno provjeravajte krvni tlak i razinu kolesterola u krvi.

Ako pušite, nemate više nijedan izgovor da se nastavite trovati! Smanjite unos soli i masnoća i povećajte fizičku aktivnost.

>>Ovo je najbolji način da se riješite kilograma: Jedite kao špiljski ljudi

>>Ovo je tihi ubojica! Naučite prepoznati simptome

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije