Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skrivala je istinu

'Bojim se da će moj dečko saznati s koliko sam zapravo muškaraca spavala'

shutterstock
02.02.2022.
u 22:30

Neprestano je ispituje o njezinim prethodnim vezama i sada se boji da će saznati istinu.

– Bojim se da će moj dečko saznati s koliko sam muškaraca zapravo spavala. Oboje smo živjeli u istom selu posljednjih deset godina i to je mjesto gdje se svi poznaju. Zajedno smo dvije godine i dok on misli da sam spavala s troje ljudi, zapravo sam spavala sa sedam – napisala je jedna djevojka za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Sada se počela sramiti zbog tri godine u kojima je uživala s raznim muškarcima prije nego što je ušla u vezu s njim i voljela bi da može vratiti vrijeme i promijeniti neke stvari. Neprestano je ispituje o njezinim prethodnim vezama i sada se boji da će saznati istinu.

– Apsolutno se nemate čega sramiti. Imali ste veze prije nego što ste upoznali svog dečka, od kojih danas nijedna nije relevantna. Vaša prošlost je upravo to,  vaša prošlost. I vaš dečko mora prestati razmišljati o tome. Njegovo ljubomorno ponašanje daje daleko veći razlog za zabrinutost. Možda ga je netko kome je vjerovao u prošlosti jako iznevjerio, ali to ne znači da je prihvatljivo. I dalje će mu trebati pomoć da se nosi s tim osjećajima – odgovorila joj je Deidre.

Umjetnica izrađuje minijature setova serija i filmova od Prijatelja, preko Harryja Pottera do Jurskog parka. 😍

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
17:48 03.02.2022.

Nece vise bit s tobom

OZ
ozbiljan22
22:58 02.02.2022.

Uvijek jednim, a ti si drugi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije