Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

'Bivši dečko me prevario i ostavio, a sada me koristi samo za seks. Kako da se maknem od njega?'

shutterstock
24.01.2023.
u 22:30

Kada ga je pitala zašto ne može biti vjeran, nije dobila pravo objašnjenje. Njegov jedini odgovor bio je da nije bio siguran je li spreman za brak.

– Sada bih trebala dovršiti organizaciju vjenčanja, ali umjesto toga moj bivši zaručnik traži od mene seks bez obaveza. Trebali smo se vjenčati u veljači, ali on se odselio i prekinuo sa mnom prije dva mjeseca. Srce mi se slomilo kad sam otkrila da je imao aferu s jednom od najboljih prijateljica svoje sestre – napisala je jedna žena za The Sun.

Pa kad se dva tjedna kasnije pojavio na njezinom pragu, moleći za oprost, bila je oduševljena. No, njezina sreća nije dugo trajala i u roku od tjedan dana vratio joj se. Kada ga je pitala zašto ne može biti vjeran, nije dobila pravo objašnjenje. Njegov jedini odgovor bio je da nije bio siguran je li spreman za brak.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

– Od tada se jednom vratio i ja sam mu kao budala dopustila, ali sada mi je dosta ovog nezdravog obrasca. Tako sam zbunjena jer sam još uvijek zaljubljena u njega. Međutim, vidim da svaki put kad on nestane iz mog života počnem napredovati, ali onda on stupi u kontakt i ja se raspadnem. Toliko želim biti s njim, držati ga uz sebe, imati strastven seks, a onda ga veliki dio mene više nikada ne želi vidjeti – nastavila je.

– Nalazite se u emocionalno teškom razdoblju. Prekid je uznemirujući i osjećat ćete se nesigurno i demoralizirano. Nije moguće imati prijatelja s povlasticama s nekim s kim ste bili zaručeni. On vas je degradirao i ne vidi vas kao partnera za cijeli život. Ovo neće dobro završiti. U stvarnosti se čak i ne ponaša kao prijatelj, tako da zapravo sve što želi je seks. Morate ga se osloboditi i nastaviti sa svojim životom – odgovorila joj je Deidre.

Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak…

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije