Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju

Belma Hodžić: Odjeću biram na temelju raspoloženja

belma hodžić
Boris Ščitar / Pixsell
27.03.2010.
u 15:08

Obožavam štikle, mislim da se svaki styling njima može upotpuniti i oplemeniti, kaže lijepa Belma

U kratkom periodu postali ste jedno od prepoznatljivih lica RTL Televizije. Možete li nam reći kako ste se našli na voditeljskoj poziciji? 

Na voditeljskoj poziciji našla sam se prije šest godina kada sam došla na tada lokalnu, a danas regionalnu TV kuću Kanal Ri. Od samih početaka počela sam raditi kao novinarka i voditeljica, a s vremenom sam postala i urednica vlastitih emisija što zabavnog što mozaičnog karaktera. 

Čime ste se prije bavili, studirate li? 

Upisala sam se na Pravni fakultet u Rijeci koji i danas pohađam. Trenutačno sam apsolventica i još nekoliko ispita dijeli me do diplome. 

Bili ste voditeljica emisije Pobijedi Šolu. Planira li se snimanje još epizoda? 

Jako sam zadovoljna što su mi moji nadređeni povjerili vođenje emisije Pobijedi Šolu. Bio je to jedan zahtjevan, ali ujedno i zabavan projekt koji mi je otvorio vrata za daljnje bavljenje ovim poslom. Zasad se ne planira snimanje novih emisija, ali tko zna. Možda već na ljeto počnemo tražiti nove kandidate. 

Kako volite provoditi slobodno vrijeme? Što vas najbolje opušta? Kada se najugodnije osjećate? 

Zbog brzog tempa života, moje slobodno vrijeme doista je minimalno. Najčešće vikendom ne snimamo, pa pokušavam svaki vikend pobjeći svojoj obitelji u Rijeku i malo napuniti baterije. Taj vikend svede se na obiteljski ručak ili eventualno boravak u prirodi, i prije nego što trepnem, već je radni tjedan. Najbolje me definitivno opuštaju putovanja s dragim mi ljudima. I jednodnevni izleti imaju posebnu čar, pa iako se s njih vraćam umornija nego što sam bila, uvijek me ispune nekim novim elanom.

Kako održavate liniju? Bavite li se nekim sportom? 

Trudim se svakodnevno posvećivati vrijeme održavanju tjelesne kondicije jer smatram da je zdravlje, a samim time i vježbanje najvažnije na svijetu. Moram priznati da sam prije bila puno upornija, ali eto tješim se da ću ubrzo uhvatiti isti ritam. 

Kako se slažete s kolegicama s RTL Televizije? 

Večera za 5 snima se po terenu gdje moje kolegice baš i ne zalaze tako često. Ipak, kada sam tek došla u ekipu RTL-a, od svojih dragih kolegica i kolega osjetila sam samo pozitivnu energiju i prihvaćanje. Hvala im na tome. 

Postoje li neki projekti u kojima biste se željeli okušati? 

Emisija Pobijedi Šolu za mene je bila izvrstan format kakav bih svakako u budućnosti voljela raditi jer ima sve komponente koje me zadovoljavaju. Emisija uživo u kojoj postoji interakcija s gledateljima, kandidatima i publikom u svakom slučaju je projekt koji bih voljela ponoviti. 

Sada vodite show Večera za 5. Jeste li i vi spretni u kuhinji?

Mislim da jesam. Već od malih nogu uz mamu sam učila kuhati, te sam i sama nerijetko bila zadužena za spremanje ručka svojoj obitelji. Iako to nije preveliko iskustvo jer ne kuham svaki dan, smatram da sam i više nego spretna s kuhačom u ruci. 

Pratite li trendove? 

I da i ne. Ne volim kada ljudi slijepo prate trendove, pa se događa da gledamo klonove po ulicama, ali trendi komadi u kombinaciji s nekim klasicima i više su mi nego prihvatljivi. 

Kakvu odjeću birate za svaki dan, a kakvu za svečanije prilike? 

Inače odjeću biram na temelju raspoloženja, pa baš i nemam neki provjereni recept. Ali kada nemam baš nikakvu ideju o tome što odjenuti, biram jednu haljinicu našeg dizajnera Zigmana. S njom se ne može pogriješiti. 

Volite li potpetice? Čega imate najviše u ormaru? 

Obožavam potpetice i nosim ih često. Smatram da se najobičniji outfit u kombinaciji s dobrom štiklom može jako osvježiti. Ustvari, koja žena ih ne voli?

Sjećate li se na što se potrošili prvi honorar? 

Ne baš... Počela sam raditi još kao srednjoškolka pa pretpostavljam da je to bilo na neke krpice koje nisu bile dovoljno skupe da bih ih dan danas pamtila. 

Imate li nekih neostvarenih želja, svoj stan, automobil, o čemu sanjate?

Nemam puno neostvarenih želja. Nekako se nadam da sam još dovoljno mlada i sposobna ostvariti većinu stvari koje sam si zacrtala, pa i ne razmišljam o njima kao o neostvarenima. One jednostavno čekaju svoj red na listi prioriteta. I najčešće nisu uopće vezane uz novac. 

Koji su vam planovi za sljedećih nekoliko mjeseci?

Svakodnevno kuhati uzduž i poprijeko Hrvatske, učiti za ispite na pravu, a potom ih i položiti, poljubiti mamu, tatu i brata svakog vikenda, napraviti još 10.000 kilometara autom, a onda ga odvesti na servis. Svašta!

Komentara 1

MI
mimi1
22:43 28.03.2010.

Joj, Belma toliko si zanimljiva da te nitko ne komentira... Da ne padneš u depresiju, ja neću reći što mislim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije