Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strašno

36-godišnjak iz Engleske preminuo nakon konzumiranja prevelike količine kofeina

Getty Images
02.07.2020.
u 15:20

Nije poznato je li si namjerno oduzeo život ili se sve dogodilo slučajno.

Lukasz Sandelewski pronađen je mrtav u svojoj sobi nakon što je majka postala zabrinuta jer ne može stupiti u kontakt s njim. U gradu Peterboroughu živio je s cimerom, a umro je od predoziranja kofeinom. Forenzičari su ustvrdili da je imao 282 mikrograma kofeina na mililitar krvi, a sve preko 80 mikrograma može biti opasno po život.

Kako LADBible prenosi, nije poznato na koji je način Sandelewski unio toliku količinu kofeina, ali oko njega je pronađeno puno boca pića i nered. 

Dražen i papiga Koko svaki dan piju kavu u omiljenom kvartovskom kafiću!

Nije potvrđeno je li Lukasz namjerno konzumirao tako veliku količinu kako bi okončao svoj život, ili se sve dogodilo slučajno. 

Također, pronađeno je i 112 miligrama alkohola na 100 mililitara u njegovom organizmu, ali stručnjaci kažu da to nije razlog njegove smrti. To je jedna razina opijenosti, ali ne i nešto što je opasno po život.

Cimer je ispričao da je Sandelewski večer prije došao s posla, zatvorio se u sobu i pričao na telefon. Idućeg dana pronašao ga je mrtvog kada je kontaktirala majka preminulog putem Facebooka kako bi pitala zašto joj se sin ne javlja.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije