Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAJEDNO U TEŠKIM TRENUCIMA

Riječi utjehe obitelji Jackson za Michaelove obožavatelje

28.06.2009.
u 13:57

Obitelj Jackson u subotu se pismenom izjavom obratila Michaelovim obožavateljima koju potpisuje njegov otac Joseph Jackson.

"U jednom od najgorih trenutaka u našim životima teško pronalazimo riječi primjerene ovoj iznenadnoj tragediji s kojom smo se suočili. Naš voljeni sin, brat i otac troje djece otišao je neočekivano, na tako tragičan način i prerano. Nas, njegovu obitelj, to ostavlja bez teksta i toliko utučene da se komunikacija s vanjskim svijetom u nekim trenucima čini gotovo nemogućom.

Michael nam neizmjerno nedostaje, naša bol ne može se opisati riječima. Ali Michael ne bi želio da sad odustanemo. Zato želimo zahvaliti svim njegovim vjernim poklonicima i odanim obožavateljima diljem svijeta, vama – koje je Michael toliko volio. Molimo vas, ne očajavajte jer Michael će i dalje živjeti u svakome do vas. Nastavite prenositi njegovu poruku jer bi on to želio. Nastavite dalje, njegovo nasljeđe će živjeti zauvijek.

U nastavku, Joseph Jackson želi se osobno obratiti: „Moji unuci su duboko dirnuti ljubavlju i podrškom koje ste dali njima i njihovu ocu, Michaelu Jacksonu."

Obitelj Michaela Jacksona zatražila drugu obdukciju

Michael Jackson na vječnom počinku uz Marylin Monroe?

Uz Demerol, Michael Jackson uzimao još sedam jakih lijekova

Prince, Paris i Blanket tek sad upoznaju rodbinu

Uzrok smrti Michaela Jacksona znat će se za nekoliko tjedana

Liz Taylor: Nitko ne zna koliko sam ga voljela

Jesu li lijekovi krivi za smrt kralja popa?

Slavni o smrti Michaela Jacksona

Michaelova djeca odlaze baki


Michael Jackson (1958. – 2009.)

Osobni liječnik nije osumnjičen
Nakon trosatnog ispitivanja u losanđeleskoj policijskoj stanici, osobni liječnik Michaela Jacksona koji je bio uz pjevača kad se onesvijestio u svom domu u četvrtak, nije osumnjičen za njegovu smrt, prenose američki mediji.

Doktoru Conradu Murrayu policija je rekla da može slobodno putovati zbog poslovnih obaveza, no on namjerava ostati u Los Angelesu kako bi mu "srce bilo na mjestu“.

Glasnogovornik Murrayeva odvjetnika izjavio je za američki portal TMZ da nema potrebe za daljnjim ispitivanjem liječnika, ali da on želi pomoći koliko god je moguće. Policija je rekla da on nije osumnjičenik za Jacksonovu smrt, već samo svjedok tragičnog događaja.

Bivša dadilja: Michaelu sam puno puta ispumpavala želudac
Grace Rwaramba 17 je godina radila za Michaela Jacksona i svjedočila njegovim brojnim predoziranjima lijekovima kada mu je ona priskakala u pomoć i ispumpavala mu želudac.


Foto: Pixsell

Pjevač je posljednjih godina bio ovisan o analgeticima zbog bolova koje je osjećao kao posljedicu brojnih ozljeda koje je zadobio plešući, kako je on sam tvrdio.

U intervjuu za londonske novine The Times, Rwaramba, koja je prvo radila kao Michaelova asistentica, a kasnije postala dadilja njegovoj djeci, otkrila je da je Jackson uvijek miješao više različitih lijekova, a nekad je bio u tako lošem stanju da nije dopuštala djeci da ga vide.

- Uvijek je jeo premalo i miješao previše lijekova – kaže 42-godišnja bivša dadilja koju će policija također ispitivati u vezi smrti velike pop-zvijezde.

Michael je Grace dao otkaz nekoliko puta, a jedan od tih puta je bio kada se Grace uplela u njegovo tabletiranje te je zatražila pomoć od njegove majke i sestre Janet što je pjevača razljutilo.
– Nije želio slušati – kaže Grace.

Posljednji put ju je otpustio u prosincu prošle godine, a kad je u travnju posjetila djecu morala je svojim novcem kupiti balone za Parisin rođendan jer njezin otac nije imao ni prebijene pare, tvrdi Rwaramba.

- Michael uopće nije imao osjećaj za novac. Za nastup u Japanu bilo mu je ponuđeno milijun dolara, no nakon što je svatko uzeo svoj dio, njemu je bilo ostalo dvjesto tisuća – priča dadilja.


Foto: Pixsell

Dan nakon Jackove smrti, nazvala ju je njegova majka koja se nalazila u njegovoj kući te joj rekla da djeca plaču i pitaju za nju. Također ju je pitala zna li gdje bi mogao biti novac koji je Michael skrivao po kući, a ova joj je rekla da pogleda ispod vreća za smeće i tepiha. Mama Jackson pozvala ju je da dođe k njima i bude s obitelji u teškim trenucima.

U međuvremenu je otkriveno da je Michaelova obitelj dva tjedna prije njegove smrti željela pjevača prisilno smjestiti u centar za rehabilitaciju zbog njegove ovisnosti o lijekovima. Željeli su naći psihijatra koji će uvjeriti suca da je Jacko opasan i za sebe i za druge, no taj plan je propao zbog Michaelovog opiranja i obveza koje je imao uoči koncerata u Londonu.

Među njima bile su i plesne probe na kojima je do gotovo posljednjeg dana života vježbao sa svojim pratećim plesačima. - To je tako tužno. Plesao je tako dobro, ali je bio jako mršav. Stalno je vježbao, ali nikad ga nismo vidjeli da pojede išta – otkrio je jedan od plesača.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije