Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gala koncerti

Filmmusicorkestar svira dvije večeri zaredom u vili Richter

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
01.07.2020.
u 11:26

Filmmusicorkestar nastupit će 8. i 9. srpnja na Vrhovcu u vrtu vile Richter.

Filmmusicorkestar nastupit će dvije večeri za redom, 8. i 9. srpnja na zagrebačkom Vrhovcu, u prekrasnom vrtu vile i zbirke Richter koju je taj znameniti zagrebački arhitekt ostavio kao nasljeđe gradu Zagrebu.

Prilika je to za sve željne koncertnih nastupa da uživaju u svevremenskim hitovima s filmskog platna u izvedbi uvijek zabavnog Filmmusicorkestra. Ova dva gala-koncerta filmske glazbe Filmmusicorkestar organizira u suradnji s Muzejom suvremene umjetnosti te uz potporu Stella Artois.

Iza Filmmusicorkestra je više od 150 nastupa u Hrvatskoj i inozemstvu, a njihov nastup s krova “double-deckera” za vrijeme karantene vidjelo je više od 50 tisuća ljudi tijekom online prijenosa. Bend najavljuje brojna glazbena iznenađenja te ističe neskriveno zadovoljstvo tim nastupima pred zagrebačkom publikom. Broj ulaznica je ograničen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije