Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZIV UREDNIKA

Da vas čujemo!

Arsen Oremović
import
19.09.2007.
u 20:21

Stanje s glazbom jednako je onom s nogometom. Svuda je oko nas i svi imamo mišljenje o njoj, premda je malo onih koji shvaćaju da je biti konzument nekog sadržaja jedna stvar, a biti stručnjak nešto posve drugo. Zato je svima vjerojatno dobro poznat osjećaj da se oduševite nekim albumom ili singlom, a onda pročitate devastirajuće kritike na njihov račun. Isto vrijedi i obratno; pročitate da je neki album remek-djelo, nabavite ga i pitate se tko je ovdje lud. Ali u nijednom slučaju to ne možete izreći toliko glasno da vas se čuje dalje od susjedstva.

Novi koncept Ritma
Novi koncept Večernjakovoga glazbenoga mjesečnika Ritam (izlazi svake prve subote u mjesecu) omogućava da vaša riječ, mišljenje ili stav postanu javni. Nastojeći poboljšati dinamizam i ojačati krvotok Ritma između dva mjesečna izdanja, pokrenuli smo ovu web stranicu koja će biti forumaškoga tipa i prvenstveno se oslanjati na vaše komentare o najrazličitijim i najakutualnijim segmentima rock scene.

'Bez dlake (na tipkovnici)'
Zadatak je uredništva tek stavljati na stol najaktualnije teme, a ostalo je vaš posao. Budite do kraja otvoreni i beskompromisni. Najoriginalnije, najzanimljivije i najstručnije komentare objavljivat ćemo u Ritmu u novoj rubrici „Bez dlake (na tipkovnici)“.

Glazbenici, javite se!
Želimo vas čuti i doslovno. Bavite se pjevanjem i pitate dokle će vas diskografske kuće zaobilaziti? Pošaljite NAMA svoj cd. Brat vam svira bubanj u bendu koji nije otišao dalje od proba u lokalnom atomskom skloništu? Dijete vam pada razrede jer se radije druži s gitarom nego s integralima? Dečko više prebire po klavijaturama nego po vama? Želite li im pomoći, nemojte im ništa predbacivati! Radije i vi pošaljite nama njihove snimke. Vrlo ćete brzo saznati jesu li vaša strahovanja da nikada ništa od njih opravdana ili u svojoj blizini imate neku veliku buduću rock zvijezdu.

Šaljite nam snimke na:
e-mail: ritam@vecernji.net

ili adresu:
Večernji list (za Ritam)
Slavonska avenija 4
10 000 Zagreb

Komentirajte što mislite o bendu Manu Chao

Izaberite svojih 10 najboljih punk albuma u povijesti?

Što mislite o Princeu?

Muse kao B verzija ranih Radioheada

Prvi smo preslušali Springsteenov Magic

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije