Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Kultura Film

BBC predlaže drastičan plan: glumci i filmska ekipa živjet će skupa u karanteni

Ako se stroge mjere karantene u Velikoj Britaniji produže, BBC razmatra ideju da glumačka postava i ostatak filmske ekipe serija žive zajedno u karanteni kako bi mogli nastaviti snimanja.
01. svibnja 2020. u 14:42 3 komentara 219 prikaza
Foto: IMDb

Britanska mreža BBC zaustavila je sve nove produkcije sredinom ožujka zbog mjera za sprječavanje širenja koronavirusa u Velikoj Britaniji. Iako će do popuštanja mjera vjerojatno doći tijekom ovog mjeseca, iz BBC-a zabrinuti su zbog mogućeg nedostatka programa ako se karantena produži. 

ZFF uzvraća udarac Boris T. Matić: "Zbog izgovorenih neistina o kinu Europa pokrećemo kazneni postupak"

No, producent Piers Wenger tijekom virtualne rasprave na Edinburškom televizijskom festivalu spomenuo je da BBC u razmatra drastičan plan rada - čitave filmske ekipe i glumačke postave bit će stavljeni zajedno u karantenu kako bi se snimanja mogla nastaviti uz smanjene zdravstvene rizike. Zahtijevati od velikih televizijskih zvijezda da praktički žive na setu bit će skupo, rekao je Wenger, ali to je možda i jedini način da se snime nove TV serije.  

Za sada, BBC je smanjio broj epizoda TV serija koje se emitiraju na tjednoj bazi, kako bi ih mogli razvući i popuniti eventualne rupe u programu.

HT e-Liga
INTERVJU
'Nakon uspjeha HT e-Lige, još jače ulazimo u e-gaming segment'
 • Avatar MichelleOU98
  MichelleOU98:

  w︆︅︆­­w︆︅︆­w︆︅︆­.︆︅︆­­l­­o︆︅︆v︆︅︆e︆︅︆x︆︅︆­x︅︆︆­.︆︅︆­­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆­b

 • medvedgrad:

  I kako se zove serija? O Boze "novinara"...

 • Avatar NancyUI75
  NancyUI75:

  w︆︅w­︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅­︆e­­­­x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅­u︅︆b