Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24.11.2009. u 17:47

“Što biste ponijeli na pusti otok?”. Upravo na to pitanje odgovaraju bez previše mašte, ali i bez previše razmišljanja.

Predsjednički kandidati daju na stotine izjava o svemu i svačemu. Pitanja na koja odgovaraju uglavnom su politička, ali ima i lakših, poput “Što biste ponijeli na pusti otok?”. Upravo na to pitanje odgovaraju bez previše mašte, ali i bez previše razmišljanja. Tako bi Ivo Josipović i Dragan Primorac na pusti otok ponijeli laptop, što bi im bilo vrlo praktično prva dva sata dok ne iscuri baterija. Baterija bi dulje potrajala Nadanu Vidoševiću koji bi na pusti otok ponio mobitel, jer zbog nedostatka signala ne bi mogao razgovarati. Najdulje bi se na pustom otoku zabavljao Andrija Hebrang koji bi ponio – GPS. Bolje ne može.

Masline važnije od urbanističkog plana
Gradonačelnik Biograda Ivan Knez ima neobično posložene prioritete u svom mandatu. Sjećamo ga se kad je u Washington nosio Baracku Obami na dar odijelo, ali Obamu nije vidio. Pamtimo i njegov teatralni odlazak s cijelom pratećom svitom u Hirošimu i Nagasaki. Ovih dana nije ga bilo kad se raspravljalo o izmjenama gradskoga urbanističkog plana, ali pokazalo se da nije otputovao daleko. Bio je u svom masliniku i brao masline. Bit će tu ulja za Obamu i grančica mira za Hirošimu, a za Biograd će on lako.

Neodoljiv šarm Podravkine rakije

Borislav Škegro na forumima je odlučio objasniti da 1996. nije kao potpredsjednik Vlade ukrao bocu viskija na otvorenju Velesajma. Bila je to, kaže, rakija, dar od Podravke. A to se ne odbija.

Luka Bebić šalje Stjepana Mesića 
u Sjevernu Koreju

Predsjednik Sabora Luka Bebić izjavio je da od Stjepana Mesića očekuje da po isteku mandata obavlja “bitne državne poslove poput primjerice Clintona kad je išao u Sjevernu Koreju”, ali bi mu bilo neprihvatljivo da se Mesić bavi dnevnom politikom, a da ga plaća država. Luka Bebić pritom zaboravlja da država zapravo plaća sve političare upravo “da se bave politikom”, uključujući i skupo umirovljene saborske zastupnike.

Komentara 1

OB
-obrisani-
16:28 25.11.2009.

Na pusti otok treba povesti Severinu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?