Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MI SMO OPOZICIJA'

Beljak o davanju potpore HDZ-u: Čuo sam se s Milanovićem i shvaća moj potez. I on bi isto napravio

milanović, beljak
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/8
21.09.2016.
u 12:26

Kazao je kako smatra da nisu prevarili birače, kao što tvrdi Orsat Miljenić.

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak kazao je kako njegova stranka ostaje u opoziciji i da stranka u vladi Andreja Plenkovića neće sudjelovati ni na koji način.

– Sto dana je demokratski uzus u svakoj normalnoj državi, ja ne vidim razloga zbog čega se to ne bi napravilo kako bi se zemlja, vlast, konsolidirala. Mi smo opozicija i danas i za sto dana i do kraja mandata. HSS neće sudjelovati u ovoj Vladi ni na koji način, samo što ćemo im dati sto dana mira, to je sve – kazao je Beljak za Media servis.

Kazao je kako smatra da nisu prevarili birače, kao što tvrdi Orsat Miljenić.

– Nismo ih prevarili, gospodin Miljenić i ja smo u kontaktu. Mi smo i dalje kolege i to opozicijski kolege i predstavljat ćemo opozicijske stranke u sljedećem razdoblju, iduće četiri godine. Kako će se stvari kod njih odviti, to ne znam – kazao je Miljenić.

Dodao je kako se čuo sa Zoranom Milanovićem, predsjednikom SDP-a u odlasku.

– Apsolutno shvaća taj potez, mislim da je to demokratska praksa i mislim da bi on isto napravio da je u mojoj poziciji – objašnjava Beljak.

>> Evo što je Beljak sve govorio o HDZ-u za vrijeme i nakon kampanje

>> Šale na račun Beljaka: 'Dobro, kaj bu Andrej sa svim tim rukama?'

>> HSS daje potpise Plenkoviću, Most ispada iz igre? Petrov: Beljak neće zaustaviti Most

Komentara 41

ST
stefj
13:16 21.09.2016.

Hm, ovaj sa svakom izjavom sve se više zakopava. Znači zvao je Milanovića i pitao za mišljenje? Ah svašta...

Avatar imotska115
imotska115
13:13 21.09.2016.

Plenkovic mora pazit na ovog prevrtljivog Beljka, on ce u vreći donijet Milanovica i onda ga pustit da harači po saboru, ovo su samo neke vrste maske da se gosp. Beljak spasi iz izbacivanja iz HSS-a. Vise mu nitko ne vjeruje, mislim i na Plenkovica.

Avatar Cat
Cat
13:17 21.09.2016.

Dodao je kako se čuo s Zoranom Milanovićem, predsjednikom SDP-a u odlasku. - Apsolutno shvaća taj potez i mislim da je to demokratska praksa i mislim da bi on isto napravio da je u mojoj poziciji - objašnjava Beljak. Hahahahahahahahahahahahah........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije