Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29.09.2010. u 12:00

Brčić i sam priznaje da nije upoznat sa situacijom u Prometu, ali za poslovanje gradskog prijevoznika ionako je postalo važnije biti dobro upoznat s Kerumom.

Željko Kerum neumorno postavlja svoje ljude na važne funkcije pa je tako Držislava Brčića, voditelja svog restorana na Benama, doveo na čelo Prometa, javnog gradskog prijevoznika. Novom su direktoru 33 godine, ima šest godina staža, a pri ruci će mu biti drugi upravo imenovani član uprave Marin Milišić, rođak Kerumova zeta Petroslava Sapunara.

Brčić i sam priznaje da nije upoznat sa situacijom u Prometu, ali za poslovanje gradskog prijevoznika ionako je postalo važnije biti dobro upoznat s Kerumom.

Jurica sređuje aviokarte, a supruga popis birača

Neven Jurica, bivši veleposlanik pri UN-u i kurir Sanaderovih kćeri, novi posao može potražiti kod supruge Dunje, direktorice tvrtke Apis IT, koja održava popis birača u RH. Tu ima posla preko glave.

Došao popričati s raketnim bacačem u ruci

Vladimir Benac nije imao namjeru pucati iz zolje, nego je samo htio razgovarati s tadašnjim šefom splitske policije, zaključeno je u nastavku suđenja poznatom splitskom branitelju. Iz iskaza svjedoka utvrđeno je, doduše, da je Benac 1998. uletio BMW-om u zgradu policije, ali ne sa zoljom, nego s ruskim raketnim bacačem, a iz činjenice da je skinuo poklopac i razvukao lanser ne može se, kažu, zaključiti da je prijetio policajcima.

Kako potrošiti plaću od osamdeset tisuća kuna

Ivica Mudrinić svojim javnim priznanjem da mjesečno zarađuje osamdeset tisuća kuna pokrenuo je lavinu komentara. Slobodna Dalmacija izračunala je da se tim novcem može godinu dana prehraniti četveročlana obitelj jer toliko vrijedi godišnja potrošačka košarica, može se svaki mjesec kupiti po jedna toyota yaris, otići na put oko svijeta, kupiti dva sata Patek Philippe Geneve Chronometer Gondolo ili isplatiti Blažička za godinu dana. Ako s takvom plaćom, kao što to čini Tomislav Dragičević iz Ine, prijavite boravište u Pušći, gdje je prirez manji nego u Zagrebu, onda možete staviti i neku pinku sa strane za crne dane.

Komentara 1

DO
doktorica
08:02 30.09.2010.

Pa i ovi u Saboru pojma nemaju o mnogim temama o kojima se raspravlja pa opet primaju velike plaće i dobivaju povlaštene tj.privilegirane mirovine.Čovjek nezna ali naučit će ,glavno da je\" čovjek od povjerenja \"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?