Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barrakud festival

Festival po mjeri hedonista i ljubitelja elektronskog zvuka

Barrakud festival
Foto: PR FOTO
1/5
18.03.2014.
u 09:22

Osmodnevni Barrakud festival u svom trećem i najvećem izdanju ovoga ljeta preuzima vlast nad otokom Pagom i postaje dom mladim ljubiteljima vrsnih elektronskih zvukova.

Dobro znana paška plaža će i ovoga ljeta biti okupirana posjetiteljima željnih iskustva nešto drugačijeg od onog standardnog festivalskog.

U razdoblju od 09. do 16. kolovoza tisuće će mladih hedonista živjeti u sinkronizaciji s prirodom i glazbom, a festivalsko će iskustvo nanovo biti spojeno s poezijom putovanja u najveće do sada, izdanje Barrakud festivala.

Mjesto radnje je već provjerena plaža Zrće, koja će 8 dana i 7 noći vibrirati mekim tonovima disca i housea te odzvanjati snažnim basom velikih imena elektronske scene. Predvodnik ovogodišnjeg line up-a je njemačka techno legenda koja se probrinula za mnoge nezaboravne trenutke prošlogodišnjeg izdanja festivala i čovjek koji često zna reći da ima problema sa suzama ženskog dijela publike ukoliko ne odsvira svoj najpoznatiji singl 'Sky And Sand'.

Foto: PR FOTO

Riječ je o Paul Kalkbrenneru, tvorcu soundtracka i glavnom glumcu filma ˈBerlin Callingˈ koji mu je i donio svjetsku slavu. U stvaranju nezaboravnih trenutaka pridružit će mu se još jedan velikan i 'showman' s preko 30 godina dugom karijerom za kojeg se vežu brojni mitovi i legende, poput onog o 40 sati dugom setu - Sven Väth.

Uz njemačke majstore, atmosferu će vatrenom održavati i Dubfire, Art Department, Ellen Allien, Adam Beyer, Mano Le Tough, Maceo Plex, Guy Gerber, Ilario Alicante, zajedno s vrsnim regionalnim imenima – Bonjasky, Damir Hoffman, Miss Sunshine, Pete Dux, Lemon, Toni Juranović, Pille i Vice Vicious te Tomy Declerque i Aney F.

Talijanski organizatori su ove godine posebnu pozornost usmjerili ka ExYu zemljama te osigurali povoljniju cijenu festivalskih ulaznica za njihove stanovnike. U tijeku je prodaja limitiranog broja 'early bird' ulaznica preko ENTRIO.HR, koje se za stanovnike spomenute regije kreću prema sljedećim cijenama:

  • Paul Kalkbrenner 12.08. = 235,00kn
  • Sven Väth 10.08. = 160,00kn
  • Adam Beyer 15.08. = 80,00kn
  • Circo Loco + Circo Loco after party 13.08. = 150,00kn

Cijena festivalske ulaznice za stanovnike ExYu zemalja iznosi 750 kuna i dostupna je putem ENTRIO.HR.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije