Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tamburaši slavonske krvi

"To nisam ja" - dugoočekivani album prvijenac tamburaškog sastava koji je sve samo ne običan

Tamburaši slavonske krvi
Foto: PR FOTO
1/11
08.12.2015.
u 09:11

Nakon šest godina zajedničkog rada, sjajnih video spotova, brojnih priznanja i vojske fanova konačno je svjetlo dana ugledao album prvijenac "Tamburaša slavonske krvi". Album „To nisam ja“ sastoji se od deset autorskih pjesama i jedne obrade Zdenka Runjića. Na njemu se nalaze već dobro poznati hitovi poput pjesama „To nisam ja“, "U mojoj ulici", "Kao ringišpil", "Ako te volim", "Komadić vjetra" i "Nemir". Na albumu se nalazi i pjesma "Da mi te jutrom buditi", nedavno objavljeni singl koji je izišao upravo kao svojevrsna najava dugoočekivanog prvijenca.

Album je oblikovan na principu interaktivnog kolaža pa se u omotu nalaze posebno oblikovane naljepnice, koje su usko vezane uz spotove TSK-a, a svatko ih može rasporediti unutar albuma po svojem ukusu. Kako album zvuči uživo, fanovi će moći čuti u siječnju, na koncertima u Osijeku i Zagrebu. Nakon ova dva, koncertna promocija će obići i druge gradove, a oni nestrpljivi će lakše dočekati koncert uz jedanaest sjajnih pjesama na "friškom" albumu - najljepšem daru za romantične blagdane uz tradicionalne tamburice u modernim aranžmanima.

Album se može kupiti na slijedećim prodajnim mjestima : Tisak Media trgovine, Algoritam – Profil – Mozaik knjiga, Crodux benzinske pumpe, CD shopovi.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije