Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobre vijesti

Ljubiša Samardžić nakon operacije na mozgu izvan je životne opasnosti

09.08.2014., Drziceva poljana, Dubrovnik - Dolazak gledatelja na premijeru Drziceve predstave Dundo Maroje u reziji Kresimira Dolencica. Ljubisa i Mirjana Samardzic.  Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/3
06.12.2016.
u 15:05

Glumac se oporavlja i rani poslijeoperativni oporavak odvija se kako su liječnici i predviđali

Srpski glumac Ljubiša Samardžić oporavlja se na intenzivnoj njezi neurokirurgije beogradskog Kliničkog centra Srbije.

Naime, 80-godišnjak je u subotu hitno operiran, a kako doznaju srpski mediji, riječ je o operaciji na mozgu. – Operacija je dobro prošla, a tijekom zahvata sve su vitalne funkcije glumca bile u redu. Rani poslijeoperativni oporavak odvija se kako su predvidjeli. Izvan je životne opasnosti – rekao je izvor iz Kliničkog centra za Story.rs.

Prije tri tjedna Samardžić se žalio na zdravstvene tegobe, a stanje mu je bilo alarmantno još u ožujku, kada je teško prihvatio smrt prijatelja Dragana Nikolića. Prije dva tjedna proslavio je rođendan, a uz njega je supruga Mirjana, s kojom je u braku pet desetljeća.

>>Ljubiša Samardžić jutros je operiran u Kliničkom centru Srbije

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Olujni
Olujni
00:18 07.12.2016.

Ljubiša, ne osvrći se na komentar ovog Peterančana, on je brdsko planinska dotepenačka Rvatina! Želim ti svako dobro i brz oporavak legendo i glumačka i ljudska!

Avatar Peterančan
Peterančan
17:14 06.12.2016.

Ma mnogo, bre važna vest za Hrvatsku, neverovatna vest! Četiri i pol milijuna Hrvata danas slavi što je Ljubiša živ i zdrav. I sigurno je odmah pitao kako smo mi u Hrvatskoj, jel sija sunce u Zagrebu? Očekujemo i sledeću vest: da li je Milovanka iz Kuršumlije nosila u levoj ili desnoj ruci kesu kada je išla iz dučana? Objavite to što pre.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije