Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
04.11.2011. u 12:00

Prskalo je otkaz dobio jer nije dolazio na posao nakon što je pritvoren zbog afere s farbanjem tunela u režiji Skladgradnje

Jurica Prskalo, bivši predsjednik Uprave Hrvatskih autocesta, dobio je nepravomoćnu presudu u sporu protiv istog tog HAC-a kojom ga bivše poduzeće treba vratiti na posao i isplatiti mu 950 tisuća kuna zaostalih plaća. Prskalo je otkaz dobio jer nije dolazio na posao nakon što je pritvoren zbog afere s farbanjem tunela u režiji Skladgradnje. Njegov bliski suradnik iz iste afere Marijo Lovrinčević sada se vjerojatno lupa po glavi. On je nakon pritvaranja sam raskinuo radni odnos i nije tužio HAC.

Zapažen nastup

Ni heroj ni zločinac nego – glumac

Ivo Sanader, hrvatski rekonvalescent, imao je zapažen nastup u sudnici pred sucem Turudićem i TV auditorijem. Odlučno se branio od optužbi pod geslom “ni heroj, a ni zločinac”. Nego – glumac.

Okrutno školstvo

Dijete dobilo jedinicu jer nema 30 kuna

Radovan Fuchs, ministar obrazovanja, pokazao je visoku razinu socijalne osjetljivosti u slučaju siromašnog osmogodišnjeg dječaka iz Osječko-baranjske županije o kojem je pisao Glas Slavonije. Dječak je u školi dobio jedinicu iz medijske kulture jer mu roditelji nisu mogli dati 30 kuna za odlazak u dječje kazalište, a ministar ovaj skandal “ne može provjeriti” jer “nije dobio prigovor”. Ne, dobio je “pohvalu” i to u novinama.

Kreativni poduzetnik

Kupac škvera nagrađen za crkvu u tvorničkoj hali

Đuro Popijač, ministar gospodarstva, prije mjesec dana izjavljivao je da nema nikakvog razloga zbog kojeg bi DIV trebao odustati od kupnje splitskog Brodogradilišta. Možda je promijenio mišljenje nakon što je protiv samoborskog poduzetnika Tomislava Debeljaka, vlasnika DIV-a podignuta kaznena prijava zbog utaje tri milijuna kuna poreza. Ispostavilo se da čovjek lažira putne naloge i plaće radnika, a pojavile su se i druge sumnje u poduzetnika koji je na Danima kreativnosti dobio nagradu za program “Crkva unutar pogona” jer je praznu halu TVIK-a pretvorio u sakralni prostor. I u splitskom škveru će se pomoliti.

Komentara 5

BI
billynik
15:59 04.11.2011.

E sad još treba tužiti sve medije koje su ga proglasile krivim pa i ne mora više raditi.

BA
banini
17:56 04.11.2011.

Neću komentirati jer bi i ja mogao biti tužen i platiti mu za klevetu. Pravo na svoje mišljenje pridržavam.

TO
Toni50
23:06 04.11.2011.

Ni heroj ni zločinac nego – glumac, i to tvoj Zooro našta te sve Šeks primoro !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?