Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
četvrti put otac

Željko Kerum ponovno postao tata, Fani mu je jutros rodila sina!

Željko Kerum (1)
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/3
14.09.2012.
u 08:36

Nevjenčana supruga Željka Keruma Fani Horvat jutros oko 5.30 sati rodila je dječaka

Željko Kerum u petak je dobio četvrto dijete, odnosno drugog sina s partnericom Fani Horvat. Porod je protekao u redu. Dječak se rodio u petak u 5.30 sati u splitskom rodilištu, a tata Željko dva puta je do podne obišao je mladu suprugu i novorođenče.

Prvi put već oko 7 sati, a onda je opet došao oko 11.30. Nedugo nakon njega stigao je u Fanin brat Saša koji je doveo i malog Franu.

Malo iza podneva Kerum je izašao, sjeo u taksi, mahnuo novinarima i otišao. Izbjegao je čestitke, ali i bilo kakva pitanja.

Već mjesecima ga nema u javnosti, ne dolazi na gradska zbivanja i promijenio je broj mobitela.

>> Pronašli smo Keruma: Split u kolapsu, on na posao ne dolazi

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar ludi kekec
ludi kekec
09:02 14.09.2012.

Željko Kerum ponovno postao tata, Fani mu je jutros rodila sina! NJEMU je rodila??? u kojem to stoljeću živi ovaj novianr - 17.???

SN
SNV
09:05 14.09.2012.

Tooo Hektore,,,fali nam Hrvatina

RA
rasplinjač
09:01 14.09.2012.

ja sam već pomislio da je on rodio koliki mu je trbuh u zadnje vrijeme...sad će opet biti za gućak novinarima ako ga budu zajeb*****...)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije