Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maja u H20

Zabava glazbe i strave koju zaista ne želite propustiti

Maja Šuput H2O
Foto: H2O
1/3
28.10.2014.
u 16:28

Zastrašujuće uređeni klub uz neviđenu dekoraciju svjetskih razmjera, zarazni ritmovi najpoznatijih stranih i domaćih hitova te brojna iznenađenja samo su dio originalne Halloween priče

Vještičje ludilo samo što nije počelo! Pripreme su u tijeku, smišljaju se najoriginalnije maske, ali i razne nepodopštine kojima ćemo obilježiti najstrašniju noć u godini.

Glazbenica Maja Šuput ovog će petka, 31. listopada svojim nastupom obilježiti Halloween party u klubu H20, a za posebnu prigodu odlučila se preobraziti u životinju.

– Jako se veselim nastupu, jer osim što je Halloween moj omiljeni praznik, ovog ću petka ujedno i premijerno izvesti novu pjesmu Amnezija za koju sam videospot nedavno snimila u klubu H20. Masku za petak osmislila sam do najsitnijih detalja, a u koju životinju ću se preobraziti, saznat ćete ako mi se pridružite u najstrašnijoj zabavi godine! – izjavila je Maja Šuput.

Foto: H2O

Zastrašujuće uređeni klub uz neviđenu dekoraciju svjetskih razmjera, zarazni ritmovi najpoznatijih stranih i domaćih hitova te brojna iznenađenja samo su dio originalne Halloween priče od koje će vam se slediti krv u žilama.

>>Maja Šuput zbog amnezije hodala centrom grada samo u donjem rublju

>>Maja Šuput: Budim se kad hoću, gdje hoću i s kim hoću

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
17:30 28.10.2014.

Jao, kad nema Sevke onda Maja Šuput. U Ž A S ! ! ! OBJE ;)

Avatar rothmans
rothmans
07:46 29.10.2014.

A tko je ova Maja? Neka poznata treba! :-)

Avatar bradaZG
bradaZG
08:17 29.10.2014.

Bravo! To je pravi odgovor na recesiju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije