Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži savršenoga

Maja Šuput: Budim se kad hoću, gdje hoću i s kim hoću

maja šuput
Foto: Instagram
1/10
17.10.2014.
u 12:09

– Jako sam sretna zbog svoje situacije, ali opet, da dođe pravi, ne bih se bunila

Pjevačica Maja Šuput vratila se ovih dana s Ibize, ali nije se, kaže, baš odmorila. Kako stvari stoje, ni sljedeći dani neće joj pružiti dovoljno vremena za "beauty sleep", ali Maja se ne želi.

– Radim punom parom. Snimili smo novi spot za pjesmu Amnezija, ali o tome ćemo pričati malo više sljedeći tjedan, kazala nam je uoči revije Elfsa na Perwoll Fashion Weeku. Priliku smo iskoristili da je priupitamo ide li joj jednako dobro na ljubavnom planu?

– Ničega tu nema – rekla nam je sa smiješkom.

Kakvi su muškarci uopće u optjecaju, priupitali smo je.

– Pa ima dobrih, samo se meni nitko ne sviđa.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

Kakav muškarac mora biti da bi osvojio Maju Šuput?

– Savršen!

Ne postoji savršenstvo..

– Pa baš me briga!

Na koji biste kompromis ipak pristali?

A ne znam... Možda ako ima dlake ispod pazuha, to bih mu možda oprostila.

Samo depilirani?

Pa ne depilirani, ali volim da frajer brine o sebi. Volim te moderne muškarce. Ali u principu ne bih voljela pristajati ni na kakav kompromis, ali znam da ću na kraju morati – kazala nam je Maja dodajući:

– Sad mi je tako lijepo jer sam se posvetila samoj sebi i karijeri, budim se kad hoću, gdje hoću i s kim hoću. Tako da sam u principu jako sretna zbog cijele svoje situacije, ali opet, da dođe pravi, ne bih se bunila.

>>Ni Angelina si nije priuštila prorez kao Maja

>>Maja Šuput preselila na Ibizu? 'Zaljubljena sam u svoj život'

Ključne riječi

Komentara 11

SA
samoborka
12:51 17.10.2014.

mala, plasticna cajkica koja se nada ulovu bogatog muzjaka koji ce ju sponzorirati. Ali, ide vrijeme, idu godine, ode mladost. A rezultata nema. Svi bi trosili, ali nitko ne bi zenio. Svima prileznica, nikome odabranica. Zato je sve golija. No, ni to ne pomaze. Previse je takvih lakih komada zeljnih lagodnog zivota na visokoj nozi bez rada. Poneke uspiju u tome, ali vecinom zavrse kao stara kramarija, bez novca, bez nade, socijalni slucajevi, ogocene na cijeli svijet, same.. Iznad svega, same... Ali, pretesko je priznati tu istinu, pogotovo sebi. Puno je lakse nazvati svoj jad svojom slobodom i igranjem po svom. I lako je i sebe uvjeriti u svoje lazi. Ali godine idu i zivot nema suosjecanja. Uvijek svima servira ono sto su si sami skuhali.

BE
berija
13:55 17.10.2014.

Sa mnom nećeš, pa da si posljednja na svijetu.

MR
mrki69tua
12:42 17.10.2014.

Kako patetično, svako tri dana nas izvještava sa Hvara, Ibize, Zrća... i to ostane u malom plnu, dok se 80% izjave temelji na tome kako je solo i ne traži muškarca, al da dodje pravi ne bi se bunila. Pa očito je problem u njoj, a vidljivo je iz aviona da bi se spasila da joj netko hoće napraviti djecu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije