Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pop fenomen

Justin Bieber priredio je show kakav dosad nismo vidjeli u Zagrebu

Justin Bieber
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/7
09.11.2016.
u 22:39

Justin se morao boriti s vriskovima obožavateljica, koje su doslovno sve njegove pjesme pjevale od prvog do zadnjeg stiha. On je tijekom koncerta svirao bubnjeve, skakao na trampolinu i zaplakao

Justin Bieber je trijumfalno osvojio zagrebačku Arenu te tako i domaćoj publici pokazao zašto je jedna od najvećih pop zvijezda današnjice. Kanadski pjevač je nastupio pred gotovo 18 tisuća ljudi, među kojima je bilo najviše mladih djevojaka, većinom tinejdžerki. Baš kao i na ostatku njegove "Purpose" turneje na kojoj je dosad zaradio 150 milijuna dolara, Justin se morao boriti s vriskovima obožavateljica, koje su doslovno sve njegove pjesme pjevale od prvog do zadnjeg stiha.

Bieberov nastup najbolje se može usporediti sa showom kakve na svojim koncertima radi pop kraljica Madonna. Nakon uvoda s "Mark My Words" Justin je iz hologramske projekcije "uskočio" u staklenu kocku, koja je hidraulikom podignuta do vrha Arene te otpjevao veliki prošlogodišnji hit "Where Are U Now". Uslijedile su pjesme s aktualnog albuma "Purpose" kao što su "I'll Show You" i "The Feeling" uz obilje pirotehnike i vrhunskih akrobacija Justinovih plesača. Justin je pokazao da je i sam akrobat. Tijekom izvođenja pjesme "Company" odjednom se spustila skrivena pozornica, koja je u stvari trampolin, pa je Justin na kraju pjesme napravio i nekoliko kolutova unazad. Bieber je dokazao i da zna svirati gitaru, pa je prije kraja prvog dijela koncerta na akustičnoj gitari odsvirao "Cold Water" i "Love Yourself".

Drugi dio koncerta Justin je otvorio s nekoliko pitanja djevojaka iz prvog reda. Doznali smo tako da mu je trenutačno najdraža pjesma "99 Problems" Jay Z-ja, no jednoj obožavateljici nije ispunio želju
– Molim te, mogu li te zagrliti – pitala ga je djevojka, a Justin je samo odglumio da se grle. Zatim je i zasvirao bubnjeve na pjesmi "As Long As You Love Me", ali i pustio suzu na emotivne "Children" i "Life Is Worth Living". Uslijedilo je furiozno finale uz "What Do You Mean" i favorita publike "Baby".
– Bila je ovo divna večer koju neću zaboraviti. Definitivno ću se vratiti – kazao je Justin te otpjevao naslovnu pjesmu s albuma "Purpose", tijekom koje se i rukovao s najsretnijim obožavateljicama iz prvog reda. Uslijedio je i kraj koncerta, a zatim i bis na kojem je Bieber otpjevao samo pjesmu "Sorry", uz fenomenalan efekt umjetne kiše koja je počela padati na pozornicu. "Sorry" je značio i oproštaj s Justinom, na žalost oduševljene publike koja bi ga gledala još barem dva sata.  Na kraju je Justin od nekoga iz publike za uspomenu uzeo i hrvatsku zastavu. Možete o njemu misliti što god hoćete, ali Justin Bieber je definitivno jedan od najvećih pop fenomena današnjice.

Komentara 20

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
22:54 09.11.2016.

Bolje i ovo nego cajke!

ZG
zg223
05:04 10.11.2016.

cenzurirate clanke o nebitnom klincu.sve vise imam osjecaj da zivim u sj. Koreji..

ZU
zulika
23:10 09.11.2016.

ha ha da da ti "natapirani HM grupe" i u 60 tim godinama sibaju koncerte na stadionima od 20000-100000 lljudi sto taj Justin uz sve te vristece tinejdjerke moze samo sanjat .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije