Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽU SLATKIŠI IZ KANADE

Otkrivena je lista Bieberovih želja za zagrebački spektakl

Justin Bieber
Foto: Dan Jones/News Syndication/PIXSELL
1/5
08.11.2016.
u 14:01

Jedan je od zahtjeva poseban jacuzzi u kojem se opušta nakon svakog nastupa pa mora biti ugrađena na samoj lokaciji održavanja koncerta. Neke od stvari bez kojih Justin ne može, pa će za njega biti uvezene iz Kanade, posebni su slatkiši Big Foots i Sour Patch, a neće smjeti nedostajati ni pahuljica Captain Crunch u kojima Justin uživa u svako doba dana.

Dok beliberi pakiraju svoje stvari i kreću prema Areni kako bi na vrijeme zauzeli najbolja mjesta, najveći obožavatelji se pitaju kad Justin dolazi i što će raditi dok nije na nastupu. Iako je vrijeme njegova dolaska i hotel u kojem će odsjesti obavijeno velom tajne, organizatori su otkrili s koliko će osoba u pratnji doći, koje će se delicije naći na njegovu tanjuru te koje posebne zahtjeve ima. Također, otkriveni su detalji samog nastupa pe će tako sve one koji se spremaju na koncert razveseliti informacija da će Justin za njih čak i zasvirati.

Iako nije poznato u kojem će točno hotelu odsjesti za vrijeme boravka u hrvatskoj metropoli, Justin je rezervirao apartmane u tri luksuzna zagrebačka hotela – Sheratonu, Esplanadi i Westinu i to pod tajnim imenom kako bi se osigurao da ga prilikom dolaska neće dočekati vojska obožavatelja. Da fanovi ne mogu dočekati nastup svog idola, dokazuje i više od 2500 mailova i pisama s posebnim zahtjevima, prijedlozima i ponudama za zagrebački koncert koje su poslali. Vijest o uzbuđenju i iščekivanju njegova dolaska stigla je i do samog pjevača koji jedva čeka nastupiti na pozornici rasprodane Arene.

Kao svaka velika zvijezda, i Bieber dolazi s vlastitom ekipom i popisom stvari koje mu organizatori trebaju osigurati kako bi se i na turneji osjećao kao kod kuće. Jedan od najvećih zahtjeva poseban je jacuzzi u kojem se opušta nakon svakog nastupa te mora biti dodatno ugrađen na lokaciji održavanja koncerta. Neke od stvari bez kojih Justin ne može, pa će za njega morati biti uvezene iz Kanade, posebni su slatkiši Big Foots i Sour Patch, a neće smjeti nedostajati ni pahuljica Captain Crunch u kojima Justin uživa u svako doba dana. Također, pjevaču i cijeloj njegovoj pratnji osobni kuhar pripremat će hranu od svježih i domaćih namirnica kupljenih u srijedu ujutro na Dolcu. Jedan od specijaliteta koji će se naći na Justinovu tanjuru svježa je  jadranska riba, a izrazio je želju da proba i štrukle. Kao veliki obožavatelj pizze, tražio je da mu se dostavi najbolja pizza napravljena u Zagrebu s isključivo najkvalitetnijim sastojcima i ispečena u krušnoj peći.

Svirat će gitaru i klavir
Osim što će svojim hitovima zapaliti publiku, kanadska megazvijezda zasvirat će gitaru i klavir, a oduševit će i svojom vještinom na bubnjevima. Za svoje live svirke Justin se tijekom turneje koristi s više od 20 različitih gitara i više od 2000 trzalica izrađenih posebno za njega, a na pozornici je postavljeno 15 bubnjeva za koje se tijekom svakog nastupa potroši više od 10 para palica. Da od ovog izuzetno talentiranog glazbenika svi posjetitelji mogu očekivati spektakl za pamćenje, pobrinut će se i više od 150 osoba koje ga prate na svakom koncertu i koje uključuju prateći bend, pjevače, plesače i druge. Jedan od njih je i njegov omiljeni DJ i prijatelj Tay James koji će nastupiti na after partyju koji organizira poznati klupski program RNB Confusion u klubu The Best. Da nije samo Justinov nastup ono što će oduševiti obožavatelje, pobrinut će se ekipa zadužena za produkciju koja u Zagreb dolazi s čak 50 kamiona impresivne i tehnički najnaprednije opreme.

U više od tisuću sanduka teških težih od stotinu tona nalazi se više od sto kilometara kablova i žica, najmodernija rasvjeta, izvanredna tehnika za posebne specijalne efekte te više od stotinu ručnika, a sve će to 300 osoba postaviti i rastaviti u samo jednom danu. Turneja PURPOSE prva je svjetska turneja koja dolazi u Hrvatsku nakon grupe U2 prije sedam godina, a ulaznice za zagrebački koncert prodale su se u 26 zemalja diljem svijeta koje uključuju Australiju, SAD, Kanadu i Grenland, dok je najviše ulaznica izvan Hrvatske prodano u Sloveniji. Iako je tek na svojoj polovici, PURPOSE je po zaradi među najuspješnijim svjetskim turnejama ove godine, a očekivana zarada nakon rasprodanih 135 koncerata u 105 gradova diljem svijeta nevjerojatnih je 150 milijuna eura.
Justin je tijekom karijere osvojio ukupno 20 MTV nagrada, a najnovije su MTV European Music Award, koje je osvojio prije samo dva dana i to u tri kategorije – za najbolju pjesmu, najboljeg kanadskog izvođača te glazbenika s najviše obožavatelja. Ove godine osvojio je i nagradu Grammy za najbolju dance pjesmu ''Where are U Now'' koju će izvesti i pred zagrebačkom publikom.

Uz glazbena priznanja za svoj rad, ovaj nevjerojatni pjevač srušio je čak 18 Guinnessovih svjetskih rekorda koji se odnose i na njegov posljednji album ''Purpose'' kojim je oborio rekorde za najslušaniji album na Spotifyju u jednom tjednu. Justin ima najviše pjesama koje se istodobno nalaze na ljestvici US, prvi je glazbenik koji je svojim hitovima zauzeo prva tri mjesta na ljestvici u Velikoj Britaniji, glazbenik je s najviše novih pjesama istodobno na ljestvici Hot 100, njegov je kanal na Youtubeu najgledaniji i s najviše pretplatnika, a ima i najviše followera na Twitteru. Kad se spominju društvene mreže, valja naglasiti da Justin u prosjeku tjedno dobiva više od 200.000 novih obožavatelja na Facebooku, a njegov hit "Sorry" pregledan je impresivnih 1.900,000.000 puta na Youtubeu. Podsjećamo, vrata Arene Zagreb otvaraju se u srijedu, 9. studenoga u 18 sati, a zbog očekivanih gužvi i čekanja u redovima, organizatori mole posjetitelje da dođu ranije kako bi se na vrijeme smjestili u dvoranu i ne bi propustili nastup svog omiljenog glazbenika.

>>Zbog njega u Zagreb dolaze čak i fanovi s Grenlanda. Njegov kuhar će hranu kupiti kod kumica na Dolcu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije