Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
program unaprjeđivanja statusa

Vindija radnicima povećava plaće: 'Svaki zaposlenik doživljava se kao važna karika'

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/3
01.10.2021.
u 08:26

Uz regres, uskrsnice i božićnice kroz financijski bonus i paket proizvoda, tvrtka financira i kupovinu školskog pribora djeci svojih zaposlenika početkom školske godine, a financijsku podršku uplatit će i povodom blagdana Svih Svetih

Tvrtke Vindija i Koka iz Vindija Grupe povećat će radnicima plaće, čime se nastavlja program unaprjeđivanja statusa i radničkih prava zaposlenika te prehrambene kompanije koja zapošljava 4339 ljudi. Povećanje plaća na godišnjoj razini kumulativno će dodatno iznositi 24.620.000 kuna.

Uz regres, uskrsnice i božićnice kroz financijski bonus i paket proizvoda, tvrtka financira i kupovinu školskog pribora djeci svojih zaposlenika početkom školske godine, a financijsku podršku uplatit će i povodom blagdana Svih Svetih.

- Nalazimo se u izrazito izazovnom vremenu i okolnostima pandemije koja je utjecala na poslovanje kompanija diljem svijeta. Potvrda da je Vindija kompanija s izrazitom snagom, kvalitetom i tradicijom koju prepoznaju naši kupci je upravo i ova odluka o povećanju plaća zaposlenika u jeku pandemije. Svaki zaposlenik u našem sustavu doživljava se kao važna karika, a ovim dodatnim izdvajanjem želimo jasno pokazati kako se trud i predanost kojom pridonose uspješnom poslovanju i statusu jedne od vodećih prehrambenih industrija u zemlji prepoznaje i honorira - istaknuo je predsjednik uprave Vindije Nenad Klepač

VIDEO Kako strani radnici žive u Hrvatskoj: Sobe dijele s kolegama, a nakon posla rijetko kad gdje idu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije