Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Đuro Đaković

Ugovorili proizvodnju vagona vrijednih 71,8 milijuna kuna za njemačkog kupca

Vagon Shimmns
Foto: ĐĐ Grupa
01.02.2019.
u 15:16

Brodska tvrtka ovim ugovorom nastavlja proizvodni ritam od dva vagona dnevno postignut krajem prošle godine.

Đuro Đaković Specijalna vozila d.d., tvrtka u sastavu grupacije Đuro Đaković, s njemačkim je kupcem ugovorila nastavak aktualne proizvodnje i isporuke teretnih vagona za prijevoz kolutova lima. Vrijednost ugovora je 71,8 milijuna kuna, a isporuke vagona nastavljaju se u kontinuitetu od travnja ove godine.

Vagoni tipa Shimmns su 4-osovinski zatvoreni vagoni namijenjeni za prijevoz kolutova lima, primarno korištenih u automobilskoj industriji.

Ovim dodatnim ugovorom brodska će tvrtka nastaviti proizvodni ritam od dva vagona dnevno, po prvi puta postignut u prosincu prošle godine.

- Sadašnji ulaz i obujam ugovora stvaraju uvjete koji će omogućiti punu zaposlenost proizvodnih kapaciteta tijekom 2019. godine te kontinuirani nastavak proizvodnje u 2020. godini – poručili su iz Đure Đakovića.

Premijer obišao gradilište Pelješkog mosta

Komentara 1

TO
toljaga22
15:42 01.02.2019.

valjda ne sa drzavnim jamstvima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije