Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zepter, Pepco...

U potrazi ste za poslom? Evo što se nudi ovoga tjedna

Posao
Foto: Pixabay
02.05.2018.
u 12:55

Ribola d.o.o., renomirani trgovački lanac koji trenutačno broji 78 maloprodajnih objekata na području srednje Dalmacije, traži djelatnike za odjel maloprodaje

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Zepter International, multinacionalna kompanija koja posluje na pet kontinenata i u više od 60 zemalja, proširuje svoj tim i zapošljava izvršnog direktora prodaje i marketinga (m/ž) u Zagrebu. Imate završen sveučilišni studij, komunikacijske i pregovaračke vještine? Potražite detalje na linku i prijavite se.

Anić Holding Plus d.o.o., tvrtka specijalizirana za vanjsko oglašavanje, zapošljava asistenta direktora u odjelu računovodstva (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi stalni radni odnos uz fiksno radno vrijeme, edukaciju te pristup širokoj poslovnoj mreži kroz suradnju s vodećim tvrtkama u Hrvatskoj. Provjerite detalje ovdje.

Lječilište Bizovačke toplice zapošljavaju pouzdanu i odgovornu osobu u timu zdravstvenih djelatnika za poziciju: doktor specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije (m/ž) u Bizovačkim toplicama. Ako imate završen medicinski fakultet i specijalizaciju iz fizikalne medicine i rehabilitacije te položen stručni ispit, spremni ste za poslovne izazove u najmodernijem lječilišnom objektu u Hrvatskoj. Prijavite se ovdje.

Ribola d.o.o., renomirani trgovački lanac koji trenutačno broji 78 maloprodajnih objekata na području srednje Dalmacije, traži djelatnike za odjel maloprodaje. Zapošljava više voditelja poslovnice (m/ž) za rad u Šibeniku i Splitu. Očekuje vas upravljanje radom poslovnice, cjelokupnim timom te briga o asortimanu i zalihama, naručivanje robe i uredno vođenje robne dokumentacije. Zainteresirani ste? Prijavite se putem brze prijave.

Grawe zapošljava procjenitelja šteta za imovinske štete na području Kvarnera (m/ž), za rad u Rijeci. Ako ste stekli minimalno srednju stručnu spremu građevinskog ili nekog drugog tehničkog smjera, upoznati ste s građevinskim radovima te ste iskusni u procjeni šteta na imovini (što nije uvjet), prijavite se putem brze prijave.

Društvo Medis Adria d.o.o. dio je međunarodnog farmaceutskog poduzeća Medis i proširuje svoj tim te zapošljava stručnog suradnika za Rx (m/ž) za područje Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije. Poslodavac nudi kreativan, stručan i odgovoran posao u dinamičnom timu, u pozitivnoj i inovativnoj radnoj okolini uspješnog međunarodnog farmaceutskog poduzeća. Provjerite koje su to vaše odgovornosti na ovoj radnoj poziciji i prijavite se ovdje.

Pepco zapošljava specijalista u korisničkoj podršci (m/ž) u Zagrebu. Za ovaj posao potrebno vam je vrlo dobro poznavanje slovenskog i engleskog jezika (u govoru i pismu), znanje rada u MS Office paketu, razvijene komunikacijske vještine te orijentiranost prema kupcima. Provjerite detalje i sretno s prijavama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije