Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Avioindustrija

Turkish Airlinesu nagrada 'Market Leadership Award' za 2011. godinu

Turkish Airlines
19.01.2011.
u 11:40

Nagradu dodjeljuje američki časopis za zrakoplovnu industriju Air Transport World

Turkish Airlines, turski nacionalni avioprijevoznik, prema izboru vodećeg svjetskog časopisa za zrakoplovnu industriju Air Transport World nagrađen je nagradom ''Market Leadership Award 2011.'' za iznimna postignuća u zrakoplovnoj industriji. Nagrada ''Market Leadership Award’’ jedna je od najprestižnijih nagrada u zrakoplovnoj industriji te se dodjeljuje zrakoplovnim kompanijama koje su ostvarile iznimne poslovne rezultate u prethodnoj godini.

U Air Transport Worldu objasnili su da je Turkish Airlines je odabran kao dobitnik nagrade ''Market Leadership Award 2011.'' zbog ostvarivanja kontinuiranog i brzog razvoja kao i izvanrednih financijskih rezultata na tržištu za vrijeme vrlo teškog razdoblja u zrakoplovnoj industriji, lai i zato što je  Turkish Airlines najbrže rastuća zrakoplovna kompanija u Europi i njezini su prometni i financijski rezultati uvelike nadmašili ostatak zrakoplovne industrije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije