Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGH, Metro...

Tražite posao? Evo što se nudi ovoga tjedna na tržištu rada

posao
Foto: Thinkstock
07.05.2019.
u 16:04

Maxmar grupa d.o.o. za područje cijele Hrvatske zapošljava diplomiranog inženjera agronomije (m/ž), inženjera građevine-niskogradnja (m/ž) te na još 6 zanimljivih pozicija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Tvrtka ZIEGLER, proizvođač vatrogasnih vozila i vatrogasne opreme, s tradicijom dužom od 125 godina, dodatno proširuje svoj tim i zapošljava IT tehničara (m/ž) u Zagrebu. Ovaj poslodavac u Hrvatskoj djeluje od 2000. godine, zapošljava više od 250 djelatnika u dva proizvodna pogona, pa ako smo vas dovoljno zainteresirali, više detalja provjerite na linku.

Maxmar grupa d.o.o. za područje cijele Hrvatske zapošljava diplomiranog inženjera agronomije (m/ž), inženjera građevine-niskogradnja (m/ž) te na još 6 zanimljivih pozicija. Provjerite ih sve na linku, odaberite radno mjesto sukladno svojim znanjima i kvalifikacijama te aplicirajte do 14.05.

Pevec ima raspisanu poziciju za voditelja prodajnog centra (m/ž) u Puli. Vaš fokus na ovom poslu bit će usmjeren prema upravljanju cjelokupnim radom prodajnog centra te prema optimiziranju i kontinuiranom unaprjeđenju poslovnih procesa u centru. Ako ste završili preddiplomski studij, imate trogodišnje iskustvo, samostalni ste i proaktivni u radu, prijavite se.

Falkensteiner Hotels & Residences, hotelski lanac s više od 30 hotela u Europi, zapošljava na poziciji: Executive Chef (m/ž) u Zadru. Krasi vas petogodišnje iskustvo rada u hotelu s 4 zvjezdice? Specijalizirani ste u pravljenju mediteranskih jela? Prezentaciju hrane imate 'u malom prstu'? Sigurni smo da ste idealni kandidati te toplo savjetujemo da se prijavite na ovaj natječaj. Sretno.

Web Bite Media d.o.o., full service digitalna agencija, koja još od 2008. godine nudi zahtjevna rješenja u polju interneta i multimedije, proširuje svoj tim i zapošljava na poziciji: Html/Php developer (m/f) u Splitu. Očekuju vas posebne pogodnosti poput ugodnog i kolegijalnog tima, zanimljivi projekti za međunarodne klijente, fleksibilno radno vrijeme. Imate li dovoljno razloga za klik? Mislimo da zasigurno imate…Sretno s prijavama.

Institut IGH d.d., vodeća tvrtka u regiji u području pružanja usluga u građevinarstvu, zapošljava na 7 pozicija u Hrvatskoj. Traže se projektant ekspert za prometnice (m/ž), inženjer za elektro-nadzor (m/ž), te brojni drugi djelatnici. Sve radne pozicije možete provjeriti na linku. Uz dugogodišnje iskustvo na najvećim projektima u Republici Hrvatskoj, svojom visokostručnom i kvalitetnom ponudom ovaj poslodavac snažno je iskoračio prema inozemnim tržištima te danas posluje na tržištima BiH, Srbije, Kosova, Crne Gore, Albanije, Gruzije, Slovenije, Italije i Rusije. Dovoljno motivacije za klik i prijavu.

Valmet GmbH traži djelatnika za radno mjesto: Product Sales Manager Paper & Board Machine (m/f) za Istočnu Europu. Ne morate imati završen fakultet da biste se prijavili, no trebate petogodišnje iskustvo, vozačku dozvolu B kategorije te trebate poznavati rad na računalu. Plaća je i više nego odličan stimulans za prijavu – od 20 000 kn, pa naviše. Provjerite detalje oko uvjeta na linku.

METRO Cash & Carry, prvak neovisnog poslovanja i vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji, zapošljava voditelja odjela voća i povrća (m/ž) u Dubrovniku. Osnovna poslovna zadaća na ovoj poziciji predstavlja planiranje rada djelatnika i organizaciju odjela u skladu s poslovnim potrebama. Potrebna vam je završena srednja škola, trogodišnje radno iskustvo, posjedovanje prodajnih vještina, znanje engleskog jezika, dobro poznavanje rada na računalu (Word, Excel, Outlook) te orijentiranost na kupca. Ukoliko zadovoljavate navedene uvjete za prijavu na natječaj, ne oklijevajte s prijavom.

Financijska agencija (Fina) vodeća je hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga i trenutno ima široku lepezu raspisanih natječaja u Hrvatskoj. Viši specijalist za razvoj i inovacije (m/ž), djelatnik poslovnice - referent (m/ž), tek su mali dio ponuđenih radnih mjesta. Poslodavac vam nudi rad na neodređeno vrijeme te izazovan i dinamičan posao u prijateljskom radnom okruženju. I više nego dovoljno razloga za klik na link, gdje možete provjeriti sve poslovne pozicije i aplicirati na željeni natječaj.

LPP Croatia d.o.o., poljski maloprodajni lanac te nositelj prepoznatljivih brendova poput Reserveda, Croppa, Sinsaya i drugih, zapošljava na 8 pozicija u Hrvatskoj. Potrebni su djelatnici na pozicijama: Regional Sales Manager (m/f), Senior Sales Assistant (m/f), Visual Merchandiser (m/f), te na brojnim drugim. Kojim? Provjerite na linku i priključite se dinamičnom okruženju, gdje vam se nude odlični uvjeti rada.

Komentara 1

EM
emin87
12:53 08.05.2019.

Ja bih bio saborski zastupnik jel otvoreno koje radno mjesto 😉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije