Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUBROVNIK

Sutra svečano otvorenje obnovljenog Hotela Kompas

Hotel Kompas
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
14.09.2015.
u 15:57

Temeljito obnovljeni hotel s četiri zvjezdice raspolaže sa 173 smještajne jedinice

Dubrovački Hotel Kompas, koji je krajem kolovoza otvoren nakon višemjesečne obnove, sutra će biti i svečano otvoren te će se predstaviti partnerima i javnosti. Svečanost otvaranja započinje u 18.30 sati kada će uzvanici i gosti prisustvovati protokolarnom dijelu programa, a nastavlja se u 20.30 sati na terasi Hotela Kompas, na šetnici Uvale Lapad koncertima Massima i banda, nakon čega slijedi nastup poznatih britanskih glazbenika Stereo MCs DJ SET.

Investicijom tvrtke Adriatic Luxury Hotels vrijedne 103,9 milijuna kuna, koja je uključivala temeljite izmjene na hotelu, stvoren je hotel s četiri zvjezdice koji raspolaže sa 173 smještajne jedinice. Kako navode u ovoj tvrtki, novi sadržaji uključuju konferencijsku dvoranu s dnevnim svijetlom i vrhunskom tehničkom opremom, koja može primiti 400 osoba, potpuno novi wellness i spa centar s unutarnjim i vanjskim bazenom te Zenith Bar koji je smješten na najvišem katu hotela, a s kojeg se pruža prekrasan pogled na Lapad i Elafitsko otočje.

Autor projekta rekonstrukcije je arhitekt Zoran Balog, a interijer potpisuje Studio Franić Šekoranja.

>> U hotelu Sheraton Dubrovnik prvi gosti, soba do 2000 kuna

>> Tri hotela Valamar osvojila četiri 'Oscara'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije