Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šire svoju mrežu

Qatar Airways slavi sedam godina povezivanja Zagreba i svijeta

Qatar Airways
Foto: Qatar Airways
1/2
09.05.2019.
u 12:10

Tim povodom kompanija putnicima nudi popuste do čak 50% na letove u neka od najpopularnijih odredišta diljem svijeta

Qatar Airways, nacionalni prijevoznik Katara i jedan od najbrže rastućih prijevoznika na svijetu, s više od 160 odredišta na svih 6 kontinenata ove godine slavi 7 godina povezivanja Zagreba i svijeta, a upravo tim svečanim povodom putnicima nudi popuste do čak 50% na letove u neka od najpopularnijih odredišta diljem svijeta.

Ova jedinstvena ponuda može se iskoristiti do 20. svibnja, stoga na vrijeme rezervirajte svoju kartu. Od prvog leta 2012., Qatar Airways je neprestano razvijao liniju Zagreb – Doha i od tadašnjih 3 proširio uslugu na današnjih 14 izravnih letova tjedno.

Kompanija je u protekloj godini otvorila brojna nova odredišta čime pruža svim putnicima iz Zagreba let prema odredištima kao što su Mombasa u Keniji i Da Nang u Vijetnamu. U 2019. Qatar Airways nastavlja širiti svoju mrežu odredišta u koju će, među ostalima, dodati Langkawi u Maleziji i Davao na Filipinima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije