Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Promjene u Upravi jedne od vodećih energetskih tvrtki u Hrvatskoj

S početkom godine Andreas Rörig postao je predsjednikom Uprave E.ON-a Hrvatska, jedne od vodećih energetskih tvrtki u Hrvatskoj, koja također posluje u Sloveniji.
14. siječnja 2021. u 13:10 231 prikaza
S početkom godine Andreas Rörig postao je predsjednikom Uprave E.ON-a Hrvatska

U grupi E.ON proveo je 12 godina na različitim upravljačkim pozicijama. Nakon rada za E.ON u Briselu i u tvrtki E.ON Njemačka, pridružio se središnjici E.ON-a u Essenu 2016. godine, prvo kao potpredsjednik za održivost i napokon kao viši potpredsjednik za održivost i zdravlje, sigurnost i okoliš.

„Nakon osam godina poslovanja u Hrvatskoj kontinuirano smo rasli, od opskrbljivača energentima do danas vodećeg pružatelja inovativnih rješenja za čistu energiju i energetsku učinkovitost. Sada započinje puna integracija u grupu E.ON, jednog od najvećih operatora europskih energetskih mreža i pružatelja naprednih rješenja za više od 50 milijuna kupaca širom Europe. Uz podršku naše grupe, a zajedno s našim kupcima i partnerima nastavljamo graditi novi energetski svijet za održivu budućnost i dalje razvijati našu hrvatsku organizaciju“, kaže Rörig.

E.ON je prva velika europska energetska tvrtka koja se u potpunosti posvetila novom energetskom svijetu i potrebama kupaca. E.ON je aktivan upravo u područjima koja će odrediti uspjeh transformacije europskog energetskog sustava, a to su pametne distribucijske mreže i inovativna rješenja za kupce.

KBC Rijeka
u riječkom KBC-u
Nakon vijesti da im nerođeno dijete neće preživjeti, mladi par 'u povjerenju' dobio neobičnu preporuku
UHVATI BIORITAM
Koji kronotip posjedujete? Upoznajte se s ovim unutarnjim satom koji trebate slušati