Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema poticaja

Pokrenuo uspješan posao, a sad ga prodaje jer nema za širenje

Kamenolom
Press foto
22.02.2013.
u 15:49

Rovinjski poduzetnik Ecio Terlević prije dvije godine dobio je koncesiju za vađenje kamena u kamenolomu Sedramić kod Šibenika, razvio je posao, no prihod koji je ostvario dosad nije dovoljan za širenje biznisa

Rovinjski poduzetnik Ecio Terlević prije dvije godine dobio je koncesiju za vađenje kamena u kamenolomu Sedramić kod Šibenika, razvio je posao, no prihod koji je ostvario dosad nije dovoljan za širenje biznisa koje je u toj branši neophodno, piše Poslovni dnevnik.

Terleviću je potrebno ulaganje od najmanje milijun eura kako bi mogao ispuniti potrebe tržišta koje su, kako tvrdi i dalje velike natoč krizi.

Zbog toga je investitora još prije nekoliko mjeseci odlučio potražiti preko oglasa, u kojem njegova firma Tino traži investitora ili kupca čitavog biznisa u koji je do sad uloženo više od dva milijuna eura. Njegovu priču pročitajte ovdje.

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
16:02 22.02.2013.

pa zasto mora da se siri

DU
Deleted user
16:14 22.02.2013.

ahahaa a po ovome se vidi koliko je hrvatska nakaradna drzava ako mu dobro ide pa sto onda trazi pare, neka ulaze(siri biznis) od svojih para..ovo nidje u svijetu ne postoji nego kod hrvata ja imam biznis ako mi idee dobro siri se trziste ja cu moje novce ulozit u prosirenje biznisa, necu trazit od nikoga. pa ako nije dosad ostvario dovoljno pa zasto onda siri biznis. a u isto vrijeme ima vecu potraznju nego proizvodnju... ahahaaaa koje ludiloaaa

MA
master
19:27 22.02.2013.

Ova prica je suplja.Ako je biznis uspjesan i ostvaruje dobit onda nema problema za sirenje .Mozda ovaj vlasnik ocekuje od drzave jos jedan milion evra pa ce da ih smakne i onda da bankrotira firmu.Koja muljaza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije