Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Novosti iz Mobis.hr web shopa

Mobis.hr
14.01.2022.
u 11:30

Mobis.hr nedavno je postao ponosni nositelj oznake povjerenja 'eCommerce Hrvatska Trusted Shop'.

Što je oznaka 'eCommerce Hrvatska Trusted Shop'?

ECommerce Hrvatska je udruga web shopova u Hrvatskoj s preko 100 certificiranih trgovina i članova. Mobis.hr uspješno je zadovoljio 11 kriterija eCommerce kodeksa ponašanja definiranog u skladu s očekivanjima kupaca, od transparentnosti poslovanja i ponude, preko vjerodostojnosti prikazivanja i oglašavanja proizvoda do sigurnosti plaćanja te poštivanja prava i privatnosti kupaca te time postao nositelj vrijede oznake 'Trusted Shop' koja primarno služi kao dokaz da trgovina uspješno opravdava povjerenje svojih kupaca.

Što to znači za Vas?

Dobivanjem Trusted Shop oznake mobis.hr uvrstio se na popis hrvatskih web trgovina s najvećim povjerenjem kupaca, a recenzije možete provjeriti na linku. Uz dobivanje ove oznake, Mobis.hr nedavno je sudjelovao u natjecanju Web Retailer Award 2021 na kojem se 412 malih i velikih web trgovina natjecalo za prestižne nagrade unutar različitih kategorija koje se određuju na temelju asortimana proizvoda koje trgovine nude svojim online kupcima. Mobis.hr je na natjecanju osvojio glavnu nagradu te je time proglašen najboljim web shopom u kategoriji Računala i elektronika. Uz tu nagradu, Mobis.hr također je osvojio i nagradu za najboljeg malog trgovca u Hrvatskoj  - Web Challanger Award. Ovime je samo potvrđeno ono što smo znali i prije - mobis.hr pružit će Vam maksimalno ugodno, kvalitetno i bezbolno iskustvo online kupovine jer je Vaše zadovoljstvo na prvom mjestu.
Mobis.hr naporno je radio posljednjih godina, a pogotovo pandemijske 2020. godine kada je ogroman broj kupaca počeo kupovati online, kako bi optimizirao svoj webshop te pružio najbolje i najlakše iskustvo online kupovine svojim kupcima. Ova nagrada mobis.hr timu služit će kao daljnja motivacija za uspješno vođenje poslovanja te profesionalnog i pristupačnog odnosa s kupcima.



Novi način plaćanja – KEKS pay

U mobis.hr web shopu od sada možete plaćati i putem aplikacije KEKS pay. To je mobilna aplikacija za plaćanje koju je razvila Erste banka koja osim slanja i primanja novca omogućuje i plaćanje u svim fizičkim i Internet trgovinama koje podržavaju aplikaciju. KEKS pay aplikaciju možete koristiti bez obzira u kojoj banci imate račun, a plaćanje se obavlja bez ikakvih naknada te je u potpunosti sigurno tako da u mobis.hr svoju kupnju možete obaviti bezbrižno.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije