Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najbogatiji čovjek na svijetu

Musk odgovorio na prozivke: 'Platit ću više od 11 milijardi dolara poreza ove godine'

FILE PHOTO: Tesla Inc CEO Elon Musk walks next to a screen showing an image of Tesla Model 3 car during an opening ceremony for Tesla China-made Model Y program in Shanghai
Foto: ALY SONG/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
20.12.2021.
u 11:10

U zadnjih par tjedana Musk je prodao dionice Tesle u vrijednosti od gotovo 14 milijardi dolara

Glavni izvršni direktor Tesle Elon Musk u nedjelju je na Twitteru odgovorio na prozivku američke senatorice Elizabeth Warren te napisao da će ove godine platiti više od 11 milijardi dolara poreza.

Početkom prošlog tjedna, nakon što je časopis Time proglasio tog direktora tvornice električnih automobila „osobom godine”, Warren je na Twitteru napisala da bi se Musk trebao prestati „šlepati na račun svih drugih” i platiti porez.

Musk joj je odgovorio da će ove godine „platiti više poreza nego bilo koji Amerikanac u povijesti”.

Musk je trenutno najbogatiji čovjek na svijetu, a njegova tvrtka Tesla vrijedi oko 1.000 milijardi dolara. U zadnjih par tjedana Musk je prodao dionice Tesle u vrijednosti od gotovo 14 milijardi dolara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije