Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Kujundžić: Imunološki vjerojatno neće završiti u stečaju

"Mislim da ćemo uspjeti sačuvati proizvodnju krvnih derivata, a za cjepiva ćemo tražiti rješenja u strateškom partneru ili sami, ali stečaja, vjerujem, neće biti", rekao je ministar novinarima uoči sjednice Vlade
08. prosinca 2016. u 11:10 1 komentara 213 prikaza
Milan Kujundžić
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/3

Ministar zdravstva Milan Kujundžić izjavio je danas da Imunološki zavod vjerojatno neće ići u stečaj iako se još ne zna zaključak povjerenstva za Imunološki.

Kujundžić je nedavno osnovao povjerenstvo za Imunološki zavod, kako bi se vidjelo može li Zavod nakon uloženog dodatnog novca sačuvati svoj brand i radna mjesta.  

Zagreb: Konferencija za medije Kluba zastupnika Živog zida o Imunološkom Prozvao sve vlade Stanke u Saboru: Sinčić traži osnivanje istražnog povjerenstva zbog Imunološkog zavoda Milan Kujundžić Veliki hrvatski brend Ministar Kujundžić osnovao povjerenstvo za Imunološki zavod

Na pitanje što će se dogoditi ako povjerenstvo donese negativno mišljenje i hoće li to značiti gubitak posla za radnike Imunološkog, Kujundžić je citirao pokojnog predsjednika Franju Tuđmana rekavši da ne odgovara na "ki bi da bi". Vidjet ćemo što će odlučiti, dodao je.

Upitan koliko je novca u proračunu osigurano za Imunološki i može li se očekivati njegov stečaj, jer 31. prosinca Nadzornom odboru istječe mandat, odgovorio je kako vjerojatno neće biti stečaja.

"Mislim da ćemo uspjeti sačuvati proizvodnju krvnih derivata, a za cjepiva ćemo tražiti rješenja u strateškom partneru ili sami, ali stečaja, vjerujem, neće biti", rekao je ministar novinarima uoči sjednice Vlade.

>> Imunološki se vraća na početak: zapošljavaju, a ništa ne proizvode

ŠTO JE SVE SNIMILA 'BUBA'
'Ante je rekao da kada ovo prođe sigurno imaš 500.000 kn, a ovo ti šalje da imaš za Uskrs'
Renault Zoe
U POTRAZI
Od Samobora do Ivanić Grada: Kako smo tražili najbolje jagode?
  • Avatar Oneill
    Oneill:

    Treba da završi u stečaju da se prava linija napravi da nema više muljanja.