Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRATEGIJA POLJOPRIVREDE

Tko će profitirati novim zakonom za podjelu zemlje?

16.09.2021.
u 19:15

Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o poljoprivrednom zemljištu se dosad mijenjao 18. puta.

Komentara 2

FR
francekmali
06:47 17.09.2021.

Koja katastrofa,kukuruz,pšenica,uljana repica i soja se sa kombajna tovare u šlepere za Italiju ,Austriju i Njemačku,a uvozi pakirani mlijeko po 2,99 kn za litru ili svinjski but za 22,99 kuna za kilu ,a da o ostalim stvarima n govorimo !!! Istovrem no uz cijenu kukuruza od 2 kune nekim ljudima plaćaju mlijeko po 1,5-2,5 kune za litru,stočarstvo je u SLOBODNOM PADU,i nikoga to nije briga !!! Najbitniji su POTICAJI,POTPIRE I NOVAC IZ EU FONDOVA!!! STANJE U POLJOPRIVREDI JE HRVATSKA NACIONALNA SRAMOTA !!!

SI
sisavac
14:57 17.09.2021.

kad shvatiš da mi nismo u stanju proizvesti pšenicu dovoljno kvalitetnu za tjesteninu, da naša pšenica na tržištu kotira dosta loše, i da ide uglavnom za stočnu hranu, a kvalitetnu uvozimo jer moramo, onda shvatiš kud smo došli. kad shvatiš da je zapadna poljoprivreda masno subvencionirana, a mi se borimo da našima ukinemo i to malo što dobivaju, onda shvatiš kud idemo. kad čuješ da un traži od bogatih da ukinu subvencije, jer to nije tržišno, shvatiš da se nešto globalno mijenja. ako su troškovi proizvodnje 1 kg svinjskog mesa veći od 30 kuna, zapitaj se što si to kupio za 17 kuna kilu. i otkud takav 'popust'.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije