Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvoreni intervjui

Maistra zapošljava 2700 djelatnika u hotelima, evo koja se zanimanja traže

Foto: Maistra
21.02.2018.
u 11:23

Isplaćuju se dodaci na plaću poput božićnice, regresa, naknade za prijevoz, jubilarne nagrade, solidarne pomoći...

Turistička kompanija Maistra izvijestila je u srijedu da traži zaposlenike za rad u rovinjskim hotelima napominjući kako će ove godine biti zaposleno ukupno 2700 djelatnika.

Dan otvorenih intervjua održat će se 28. veljače od 11 do 18 sati u hotelu Lone u Rovinju te će svi zainteresirani imati priliku razgovarati s predstavnicima Maistre te priložiti svoj životopis.

Iz Maistre u priopćenju navode kako je Dan otvorenih intervjua prilika za sve proaktivne i ambiciozne osobe u potrazi za poslom i razvojem karijere u turizmu. Potencijalni zaposlenici iz prve ruke, kroz razgovor s predstavnicima hotela različitih profila zanimanja dobit će potrebne informacije vezane za uvjete i način rada na određenom radnom mjestu – recepcija, domaćinstvo, kuhinja, restoran, animacija itd.

Kandidati će potom proći selekcijski postupak, a ako zadovolje i postanu dio Maistrinog tima, pruža im se mogućnost rada tijekom cijele godine u hotelima Monte Mulini, Lone, Eden i Adriatic.

Najbolji će imati priliku raditi i u novom Grand Park Hotelu Rovinj, čije se otvorenje očekuje u ovoj godini, navodi se u priopćenju.

Na razini tvrtke, u Maistri će ove godine ukupno biti zaposleno oko 2700 djelatnika.

U odnosu na prošlu godinu, to je 200 dodatnih radnih mjesta, što je u skladu sa sve većim obimom posla u predsezoni, ali i potrebom za zapošljavanjem novih djelatnika u novom Grand Park Hotelu Rovinj, ističu iz Maistre.

Napominju, iako najveći broj djelatnika dolazi iz Istre, da Maistra organizira i plaća smještaj svim zaposlenicima kojima je to potrebno.

Zaposlenici također imaju pravo na dva topla obroka te naknadu za prijevoz na posao, a isplaćuju se dodaci na plaću, odnosno regres za godišnji odmor, božićnica, jubilarna nagrada i solidarna pomoć.

1/11

Komentara 28

Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
11:44 21.02.2018.

Opaa, sad odjednom privatnim kompanijama su prihvatljive tekovine “javnog sektora”, a do godinu dvije unazad se pljuvalo po tome. Stvar je vrlo jednostavna, ne morate imati profite od stotina milijuna kuna, dovoljno je covjeka platiti primjereno da moze zivjeti dostojno covjeka...

Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
13:40 21.02.2018.

imate dovoljno dice udbasa,komunjara nek rade a ne da samo vozaju BIJESNA AUTA dok im tate dide KRADU HRVATSKU..heheheeh

SJ
Sve je uzalud
13:26 21.02.2018.

.......radim kao vanjski suradnik na teritoriji spomenutog poslodavca kao gužvač posteljine...............sve mi je plaćeno od strane dotičnih...............obezbjeđujem sebi zimovanje po največim europsko-svjetskim metropola ja i moj Veseljko....................a na kraju karijere spremam udomljavanje isto tako kod dobrostoječih dama..... a neka radi tko je gladan..............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije