Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Maistra zapošljava 2700 djelatnika u hotelima, evo koja se zanimanja traže

Isplaćuju se dodaci na plaću poput božićnice, regresa, naknade za prijevoz, jubilarne nagrade, solidarne pomoći...
21. veljače 2018. u 11:23 28 komentara 14302 prikaza
Foto: Maistra

Turistička kompanija Maistra izvijestila je u srijedu da traži zaposlenike za rad u rovinjskim hotelima napominjući kako će ove godine biti zaposleno ukupno 2700 djelatnika.

Matija Kopić matija kopić 'Zbog robota ćemo izgubiti i do 800 tisuća radnih mjesta do 2035.'

Dan otvorenih intervjua održat će se 28. veljače od 11 do 18 sati u hotelu Lone u Rovinju te će svi zainteresirani imati priliku razgovarati s predstavnicima Maistre te priložiti svoj životopis.

Iz Maistre u priopćenju navode kako je Dan otvorenih intervjua prilika za sve proaktivne i ambiciozne osobe u potrazi za poslom i razvojem karijere u turizmu. Potencijalni zaposlenici iz prve ruke, kroz razgovor s predstavnicima hotela različitih profila zanimanja dobit će potrebne informacije vezane za uvjete i način rada na određenom radnom mjestu – recepcija, domaćinstvo, kuhinja, restoran, animacija itd.

Kandidati će potom proći selekcijski postupak, a ako zadovolje i postanu dio Maistrinog tima, pruža im se mogućnost rada tijekom cijele godine u hotelima Monte Mulini, Lone, Eden i Adriatic.

Najbolji će imati priliku raditi i u novom Grand Park Hotelu Rovinj, čije se otvorenje očekuje u ovoj godini, navodi se u priopćenju.

Na razini tvrtke, u Maistri će ove godine ukupno biti zaposleno oko 2700 djelatnika.

U odnosu na prošlu godinu, to je 200 dodatnih radnih mjesta, što je u skladu sa sve većim obimom posla u predsezoni, ali i potrebom za zapošljavanjem novih djelatnika u novom Grand Park Hotelu Rovinj, ističu iz Maistre.

Napominju, iako najveći broj djelatnika dolazi iz Istre, da Maistra organizira i plaća smještaj svim zaposlenicima kojima je to potrebno.

Zaposlenici također imaju pravo na dva topla obroka te naknadu za prijevoz na posao, a isplaćuju se dodaci na plaću, odnosno regres za godišnji odmor, božićnica, jubilarna nagrada i solidarna pomoć.

1 / 11
plaža
Kaufland Hrvatska nagrađen Certifikatom Poslodavac Partner PROMO Kaufland Hrvatska nagrađen Certifikatom Poslodavac Partner Zabrinjavajuće Ostane li kao sada ‘gubimo’ 200 hotela i čak 2,5 milijardi eura investicija! Kupari Devastirani kompleks Odustaje se od Kupara? 'Investitor ne provodi potpisano'
Valamar
Prilika za posao
Ovo je troje mladih koji rade u turizmu, evo zašto su zadovoljni i žele ostati u Hrvatskoj
 • Avatar Mabolimekrac
  Mabolimekrac:

  Opaa, sad odjednom privatnim kompanijama su prihvatljive tekovine “javnog sektora”, a do godinu dvije unazad se pljuvalo po tome. Stvar je vrlo jednostavna, ne morate imati profite od stotina milijuna kuna, dovoljno je covjeka platiti primjereno da moze zivjeti dostojno covjeka...

 • Avatar beskucnik
  beskucnik:

  imate dovoljno dice udbasa,komunjara nek rade a ne da samo vozaju BIJESNA AUTA dok im tate dide KRADU HRVATSKU..heheheeh

 • Avatar cocaletto
  cocaletto:

  Nije istina da su hran i stana besplatni.To ti obećaju,a na platnoj listi vidiš od plaće unaprijed odbijenih 900 kuna za stan i hranu.Na pojedinim mjestima smještaj je loš,4 čovjeka u sobi plus još 3 sobe 16 ljudi dijeli isti ... prikaži još!i sanitarni čvor i životni prostor.