Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Komunikacijski laboratorij postao je član organizacije thenetworkone

Organizacija sa sjedištem u Londonu prisutna je u 109 zemalja s 220 agencija članica
13. prosinca 2017. u 10:41 0 komentara 156 prikaza
Vlasnica Komunikacijskog laboratorija Manuela Šola

Agencija Komunikacijski laboratorij postala je član najveće i najbrže rastuće svjetske organizacije neovisnih kreativnih, marketinških i agencija za odnose s javnošću – thenetworkone. Organizacija sa sjedištem u Londonu prisutna je u 109 zemalja s 220 agencija članica.

tipkovnica Savjeti Što bi trebali činiti stručnjaci za PR u vezi s GDPR-om

- Članstvo u thenetworkone organizaciji rezultat je napornog rada i usmjerenosti Komunikacijskog laboratorija na razvoj kako bi klijentima pružio usluge na visokokvalitetnoj razini. Vjerujemo da ćemo ovim članstvom dodatno proširiti znanja naših stručnjaka, ali i osigurati kvalitetnu suradnju s agencijama iz thenetworkone mreže - izjavila je vlasnica Komunikacijskog laboratorija Manuela Šola.

Thenetworkone članovima osigurava pristup specijaliziranim stručnim radionicama, programu praktične edukacije za zaposlenike u vidu razmjene među agencijama te značajnim studijama slučaja i praktičnim iskustvima agencija članica.

- Sa zadovoljstvom izražavamo dobrodošlicu Komunikacijskom laboratoriju u našu obitelj koja je ovim članstvom postala bogatija za izrazito stručnu i iskusnu agenciju na području Jugoistočne Europe. Članstvom u thenetworkone organizaciji Komunikacijski laboratorij postao je dio najveće i najbrže rastuće svjetske organizacije vodećih marketinških, kreativnih i agencija za odnose s javnošću - rekao je direktor organizacije thenetworkone Paul Squirrell.

Pogledajte i što će se promijeniti uvođenjem eura i hoće li sve poskupjeti:

Vlasnica Komunikacijskog laboratorija Manuela Šola
1 / 10
1. Rast će cijene u kafićima, restoranima, rekreaciji...
PR 3 preduvjeta Kako dobiti najviše od PR stručnjaka Đurđica Klancir Peglanje imidža Đurđica Klancir postala direktorica komunikacija u SDP-u Andrej Plenković NATJEČAJ Na stručno osposobljavanje i u Ured premijera
Arena Centar
LJETO ZA DJECU U ARENA CENTRU
Idealno rješenje za zagrebačke vrućine

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.