Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Jadran stimulira radnike s 1000 kn dodatne plaće

Oko 130 millijuna kuna uloženo je u objekte Jadrana, a najviše u hotel “Katarina” u Selcu.
22. kolovoza 2019. u 22:02 1 komentara 449 prikaza
Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell

Crikvenička hotelska kompanija Jadran svakog je svog zaposlenika nagradila stimulativnim dodatkom na plaću od po tisuću kuna neto za lipanj i srpanj, a radnike u hotelima i kampovima i s dodatnih 6% većim plaćama za rezultate ostvarene u ta dva ovogodišnja mjeseca, kažu u Jadranu.

Ivan Vrdoljak SASTANAK KOALICIJE Vrdoljak: HNS će pokrenuti pitanje povećanja plaća prosvjetnih djelatnika

Tvrde da se tom odlukom uprave htjelo nagraditi zaposlenike za postignute poslovne rezultate na početku ovogodišnje glavne turističke sezone. Unatoč smanjenom broju turista i noćenja u lipnju i srpnju u odnosu na isto razdoblje lanjske godine, koje bilježi cjelokupna hrvatska turistička industrija, Jadran bilježi za petinu bolje rezultate poslovanja, uza znatno povećanje efikasnosti. U lipnju je, naime, prihod bio veći 21%, u srpnju 23%, a taj se pozitivan trend nastavlja i u kolovozu.

Zdravko Marić, Milan Kujundžić 'Vodimo brigu' Marić: Pregovori o plaćama u zdravstvu se nastavljaju

– Pozitivan pomak rezultat je našeg zajedničkog rada i svih onih aktivnosti koje su poduzete u pripremama za ovogodišnju glavnu turističku sezonu. U obnovu i uređenje većine naših hotelskih objekata i kampova uložili smo oko 130 milijuna kuna te poboljšali uvjete smještaja i komfora za naše goste te podigli razinu usluga i pratećih sadržaja. Organizaciju rada i poslovanja usmjerili smo prema zadovoljstvu gostiju i povećanju efikasnosti svih naših zaposlenika – izjavio je predsjednik uprave Jadrana Goran Fabris, ističući kako se u jesen, nakon završetka glavne turističke sezone, nastavlja sa započetim investicijama u objektima.

Divaaa
BEAUTY OTKRIĆE
Konačno sam pronašla rutinu za čišćenje i njegu lica
  • Avatar Olujni
    Olujni:

    Koja stimulacija!! Tih 135 € stimulacije zaradim za dan i pol u hotelu na Bodenskom jezeru gdje radim.