Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karijere

Igor Vukasović postao novi direktor korporativnih komunikacija Hrvatskog Telekoma

Igor Vukasoivić
Foto: PR
01.04.2020.
u 10:18

.I. Vukasović, na novu funkciju dolazi s pozicije menadžera Korporativnih komunikacija Addiko banke

Igor Vukasović od 1. travnja preuzima funkciju direktora Odjela za korporativne komunikacije Hrvatskog Telekoma u sklopu koje će biti odgovoran za internu i eksternu komunikaciju vodeće telekomunikacijske kompanije u Hrvatskoj.

Na toj poziciji zamijenio je Ninu Išek Međugorac, koja je svoju karijeru nastavila u agenciji Media Val.

I. Vukasović, na novu funkciju dolazi s pozicije menadžera Korporativnih komunikacija Addiko banke, gdje je proteklih devet godina vodio korporativne komunikacije. Tijekom svoje karijere obnašao je i dužnost direktora Korporativnih komunikacija Addiko Grupe i vodio komunikacijski aspekt privatizacije i rebrandinga Grupe.

Profesionalnu karijeru započeo je u PR agencijama Maksima komunikacije i Millenium promocija.

Diplomirao je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a stručno se usavršavao na IEDC BLED i London School of Public Relations, priopćili su iz HT-a. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije