Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARIJERE

Iz Intela odlazi za direktora financijskog savjetovanja u petog najvećeg konzultanta na svijetu

Hrvoje Cesar
Foto: LinkedIn
08.11.2016.
u 06:30

Hrvoje Cesar je bio direktor Intela, sad ide u BDO Savjetovanja

Dugogodišnji direktor Intela, konzultantske tvrtke iz Zagreba, Hrvoje Cesar, nastavit će karijeru u BDO Savjetovanjima na poziciji direktora financijskog savjetovanja.

BDO je peta najveća konzultantska tvrtka na svijetu, a u Hrvatskoj su radili na mnogim velikim projektima, među kojima i na analizi poslovanja Hrvatskih autocesta. Cesara, koji je radio i u KPMG-u, jednoj od big-four tvrtki u svijetu savjetovanja, obilježio je rad u Intelu, u kojem je kao najuži dio tima istaknutoga gospodarstvenika, nedavno preminulog Marijana Kostrenčića, radio na projektima poput izgradnje Arene Centra s Trigranitom, savjetovanja VipNeta, HOK Osiguranja i mnogih uglednih tvrtki. Sam Cesar ističe da je od Kostrenčića naučio puno te da ga je rad s jednim od najuglednijih poslovnih ljudi u Hrvatskoj obilježio i poslovno obrazovao obzirom na to da je dobio priliku raditi u različitim industrijama i područjima konzaltinga.

Na novom poslu čekaju ga izazovni projekti, budući da je BDO Savjetovanje tvrtka koja vrlo brzo i agresivno raste, a radit će na financijskom savjetovanju, reorganizaciji tvrtki, spajanjima i preuzimanjima te poslovima restrukturiranja. BDO na svjetskoj razini ima 1264 ureda, a hrvatski ured postoji od 1993. Danas pokrivaju i regionalno tržište pa je zagrebački ured odgovoran i za Albaniju, Kosovo i BIH.

>> Ostojić čelnik Agrolagune, a Kramarić vodi Zvijezdu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije