Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Heineken dojedrio do pobjede na Frapa Business Cupu

Marina Frapa
Foto: Promo
1/4
26.10.2021.
u 14:11

Deset timova na deset jedrilica u dvije kategorije, deset skipera, odlični vremenski uvjeti unatoč prognozi i mnogo zabave.

Tako je ukratko bilo proteklog vikenda, odnosno od večernjih sati četvrtka do nedjelje ujutro, u Marini Frapa u Rogoznici na Frapa Business Cupu, jedinoj i najvećoj poslovnoj regati u Republici Hrvatskoj.

Na FBC-u, čiji su srebrni partneri bili Raiffeisenbank Austria i Raiffeisen Leasing, nastupali su timovi Hrvatskog vojnog učilišta, JK Frapa, Ban Toursa, na čijim se jedrilicama plovilo, Heinekena, Hrvatske ratne mornarice, JK Orsan Dubrovnik, Raiffeisen banka, Raiffeisen Leasinga (dva tima) te Večernjeg lista.

U dva uzbudljiva dana jedrenja i tri plova pobjede su odnijeli timovi Heinekena i Raiffeisen Leasinga 1 sa skiperima Markom Juragom i Branimirom Botićem. No svi su zaslužili pohvale za trud i angažman jer je nekima ovo bio prvi susret s jedrenjem.

Foto: Arena Hospitality Group

– Završio je još jedan Frapa Business Cup na regatnom polju ispred Rogoznice i Primoštena. Po promjenjivim vremenskim uvjetima, s jačinom vjetra od 5 do 17 čvorova, odrađena su tri plova. U tim uvjetima najbolje se snašla posada Heinekena koja je uvjerljivo pobijedila u svojoj grupi te odnijela i sveukupnu pobjedu Frapa Business Cupa 2021.

U drugoj grupi pobijedila je posada Raiffeisen Leasinga. Zadovoljni smo kako je sve prošlo. Usprkos ne baš optimističnoj prognozi, vrijeme nas je na kraju ipak dobro poslužilo. Drago nam je što su sve posade bile zadovoljne ne samo regatom već i sveukupnom organizacijom te su nam potvrdile dolazak i na idući Frapa Business Cup 2022. – rekla nam je Tina Bašić, voditeljica marketinga i prodaje marine Frapa.

Foto: Arena Hospitality Group

Svaki dan je, naravno, završio odličnom zabavom, spizom i kapljicom što na brodovima, što u marini gdje je bilo prilike za upoznavanje, druženje, izmjene kontakata i team building. Ne treba napominjati da su svi iskoristili te prilike.

Dio timova spavao je u jednom od dva hotela u marini, a dio nije propustio šansu da iskusi spavanje na jedrilici. Onako, za potpun doživljaj.

Marina Frapa najljepša je marina Jadrana, vjerojatno i cijelog Mediterana, s deset gatova na kojima su 462 veza i čuvani prostor za 150 suhih vezova.

Foto: Arena Hospitality Group

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije