Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suradnja

Gibonni potpisao ugovor o suradnji s T-Mobileom

Gibonni
Ivana Ivanović
04.12.2009.
u 13:14

Ivica Mudrinić, predsjednik uprave T-HT-a, i Zlatan Stipišić Gibonni potpisali su ugovor o službenom T-Mobileovu pokroviteljstvu novog albuma poznatog glazbenika.

Dugoočekivani Gibonnijev album najavljen je sinoć u zgradi Državnog arhiva gdje je Gibonni potpisao ugovor o suradnji s najvećim hrvatskim mobilnim operaterom T-Mobileom. U službenom dijelu programa Ivica Mudrinić, predsjednik uprave T-HT-a, i Zlatan Stipišić Gibonni potpisali su ugovor o službenom T-Mobileovu pokroviteljstvu novog albuma poznatog glazbenika. Osim predstavljanja hit-singla "Žeđam" s novog albuma Gibonni je otpjevao i nekoliko starih uspješnica priredivši svim gostima mali koncertni doživljaj.

T-Mobileova suradnja s glazbenicima počela je prije nekoliko godina upravo s Gibonnijem.

- Od samih početaka mobilna tehnologija isprepliće se s industrijom zabave, tj. glazbenom industrijom. Povezujući popularnu glazbu i mobilnu tehnologiju, T-Mobile osigurava svojim korisnicima da idu ukorak s trendovima i nudi mogućnost da dijele nezaboravne trenutke slušajući glazbu i izvođače koje vole - istaknula je Vedrana Majetić, direktorica marketinških komunikacija T-Mobilea.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije