Naslovnica Biznis Pogled u 2019.

Foo Fighters pristali tek kada im je ponuđena pulska Arena. Zagrebačku su odbili

U pulskoj Areni 18. i 19. lipnja svirat će jedan od najvažnijih rock-sastava posljednjih 20 godina
31. prosinca 2018. u 10:00 4 komentara 2578 prikaza
Foto: Thomas Frey/DPA/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/7

Jedan od najvažnijih rock-sastava posljednjih dvadesetak godina, Foo Fighters, napokon dolazi u Hrvatsku.

SVI IDU U PULU! Dobre vijesti za obožavatelje Foo Fightersa: Održat će još jedan koncert

Već sad se može reći da je riječ o jednom od koncerata godine, u organizaciji zagrebačke agencije LAA. Foo Fighters, jedan od najvećih američkih sastava koji predvodi Dave Grohl, član nekadašnje Nirvane, premijerno dolaze u Hrvatsku u srijedu 19. lipnja sljedeće godine, u pulsku Arenu.

Ako su se mnogi pitali zašto nam nedostaju nastupi premijernih, aktualnih i najvećih svjetskih rock-sastava, odsad si više neće morati postavljati to pitanje. Foo Fighters stižu u pulsku Arenu 19. lipnja, na svoj premijerni nastup u regiji. Riječ je o ekskluzivnom nastupu, s brojem ulaznica ograničenim na samo sedam tisuća posjetilaca.

Ponovno u žiriju? Omiljeni show stiže na Novu TV! Evo što Bilman kaže o povratku 'Plesa sa zvijezdama'

Foo Fightersima su nuđeni nastupi u Areni Zagreb i na stadionu u Kranjčevićevoj, ali su pristali tek nakon što im je ponuđena pulska Arena. Iako je bilo najavljeno da će ulaznice za pulski koncert biti u prodaji od petka 23. studenog, već 20. studenog članovi grupe su na svojoj Facebook stranici javno objavili kod i poveznicu na web-stranicu za prodaju ulaznica svih nastupa na turneji, s objašnjenjem da žele nagraditi vjerne poklonike i posjetitelje svojih internetskih stranica. Stoga ne čudi da je 23. studenog preostalo malo ulaznica koje su rasprodane u nekoliko minuta. Zbog svega toga, organizatori su se odlučili na još jedan koncert i to dan ranije, odnosno 18. lipnja, također u pulskoj Areni.

Eurosong Službena potvrda: Dora će se 16. veljače održati u Opatiji

Iduće godine svi oni koji su kritizirali posljednje hrvatske predstavnike i predstavnice na Eurosong, konačno će doći na svoje. Naime, nakon 8 godina direktnog odabira predstavnika za pjesmu Europe, HRT je odlučio ponovno u izbor uključiti i gledatelje te se vraća Dora. Hrvatska pjesma za pjesmu Eurosonga održat će se početkom veljače u Opatiji, pravila se nisu bitno mijenjala od proteklih godina, a svakako će biti zanimljivo vidjeti hoće li se ukus hrvatske publike svidjeti i glasačkom tijelu Europe.

Invictus Games 2014 - Day Five Dave Grohl of the Foo Fighters performs during the closing ceremony of the Invictus Games, at Queen Elizabeth Olympic Park, east London.Jonathan Brady Photo: Press Association/PIXSELL velika potražnja U samo 2 minute! Rasprodan pulski koncert Foo Fightersa

Na televizijske ekrane vraća se i jedna od najpopularnijih licencnih emisija “Ples sa zvijezdama”, no ovog puta ga nećemo pratiti na HRT-u, nego na Novoj TV. Naime, televizija koja je već državnoj dalekovidnici preotela prijenose utakmica hrvatske reprezentacije, uzima im i jednu od najgledanijih emisija. Iako je zasad sve obavijeno velom tajne pa se još ne zna kakve će promjene show doživjeti, sigurno je da će biti izmjena.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • vorda400:

    I dalje ne kužim zašto ta lokacija?ako mogu po ostatku EU svirati na nogometnom stadionu ne kužim zašto Arena u Puli tamo ne stane puno ljudi a i ovo bude dobar test za rimske graditelje ako je ovi ne sruše ... prikaži još! stajat će zauvijek 😂

  • Manu@:

    Ne sumnjam da će se tamo nacrtati sveprisutne Hrvatske posvuduše i samozvana regionalna elita. Od Tarika i Sevke do Tedeschija. A ako na trenutak sklopite okice možda i Plenkija vidite tamo.