Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika potražnja

U samo 2 minute! Rasprodan pulski koncert Foo Fightersa

Invictus Games 2014 - Day Five Dave Grohl of the Foo Fighters performs during the closing ceremony of the Invictus Games, at Queen Elizabeth Olympic Park, east London.Jonathan Brady Photo: Press Association/PIXSELL
23.11.2018.
u 10:43

Koncert Foo Fightersa postao je najbrže rasprodani koncert nekog inozemnog izvođača u povijesti gostovanja u Hrvatskoj.

Foo Fighters su danas u samo dvije minute nakon puštanja u prodaju rasprodali sve ulaznice za svoje premijerno gostovanje na ovim prostorima koje će se dogoditi 19. lipnja u pulskoj Areni. Time je to postao i najbrže rasprodani koncert nekog inozemnog izvođača u povijesti gostovanja u Hrvatskoj.

Od same objave bilo je jasno da će koncert Foo Fightersa odjeknuti senzacionalno. Izuzetan interes za ekskluzivno gostovanje, u prostoru s najmanjim kapacitetom na kojem je band nastupao posljednjih deset godina, pojačan je činjenicom da su Grohl i momci za mjesto koncerta odabrali upravo pulsku Arenu. Imala je Hrvatska već neke brzo rasprodane koncerte u novijoj povijesti.

Foto: Thomas Frey/DPA/PIXSELL

U jednom danu planule su sve ulaznice za premijerne nastupe giganata U2 u Zagrebu i Davida Gilmoura u Puli, a manje od tri sata trebalo je Chrisu Cornellu da rasproda dvoranu Vatroslava Lisinskog. No interes za koncert Foo Fightersa nemjerljiv je s bilo kojim događajem kod nas do sada, što je rezultiralo i rekordno brzom prodajom ovog jutra. Time je postalo jasno da je gostovanje Fightersa u Puli već sada postalo središnji rock događaj u regiji iduće godine.

Pogledajte i novu emisiju trenerice koja je drugima pomogla smršavjeti i do 100 kilograma. 

Ključne riječi

Komentara 8

IG
Igggy
11:10 23.11.2018.

A ja mislia Rvatići otkidaju na tompsoneka...

TA
taxiico
11:32 23.11.2018.

pa koliko je to ulaznica? nadam se Thompsonu u Puli. isto ce biti rasprodan ali nece biti dovoljna arena

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
11:01 23.11.2018.

bezvezni levičari koje slušaju leftardirani klinci..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije