Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spriječena šteta

Fina deblokadom računa tvrtke Dioki zaustavila ovrhu

dioki (1)
Davor Višnjić/Pixsell
29.01.2013.
u 20:17

Daljim provođenjem ovrhe nastala bi nenadoknadiva šteta za Dioki, utvrdilo je Nagodbeno vijeće

Nagodbeno vijeće u predstečajnoj nagodbi za Dioki naložilo je Fini da na 45 dana zastane s postupcima ovrhe i osiguranja koji su pokrenuti nad Diokijem te dopusti raspolaganje novčanim sredstvima na njegovim računima, objavili su iz Diokija, iz kojega su potvrdili da su računi tvrtke deblokirani. 

U obrazloženju rješenja koje je Dioki objavio na Zagrebačkoj burzi navodi se da je Dioki u zahtjevu za izdavanje privremene mjere od 23. siječnja naveo da zapošljava 130 djelatnika te da bi daljnja blokada računa onemogućila pokretanje proizvodnje polistirena, za što je Dioki zaprimio pismo namjere Crodux Plina, a u tijeku je i izrada revizorskog izvješća. Nagodbeno vijeće je utvrdilo da bi daljnjim provođenjem ovrhe nastala nenadoknadiva šteta za Dioki, radnike i vjerovnike.

>>Dioki zatvara dio postrojenja jer je obustavljena proizvodnja

Ključne riječi

Komentara 1

BE
belimo
21:02 29.01.2013.

A može li mali čovjek ili mala firma zaustaviti ovrhu? ......čisto sumnjam.....Ljudi ostaju bez kompletnih prihoda, bez kuća i stanova i nikoga u ovoj državi nije briga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije