Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gdje s radnicima?

Dioki zatvara dio postrojenja jer je obustavljena proizvodnja

'18.05.2010., Zagreb - DIOKI d.d.  Photo: Zarko Basic/PIXSELL'
'Zarko Basic/PIXSELL'
19.10.2012.
u 15:29

Zatvaranjem navedenih postrojenja društvo će pristupiti zbrinjavanju zaposlenika, ističu iz Diokija

Slijedom dosadašnjih aktivnosti na realizaciji plana operativnog i financijskog restrukturiranja društva Dioki, iz tvrtke su obavijestili investitore da je Uprava 18. listopada donijela odluku o zatvaranju nekoliko postrojenja, prenosi Poslovni dnevnik. Navedena odluka donesena je nakon jednogodišnje obustave proizvodnje u predmetnim postrojenjima, a slijedom pada dostupnosti sirovinske baze te nemogućnosti pronalaska alternativnih rješenja dobave osnovne sirovine u smislu ekonomske, tehnološke i sigurnosne prihvatljivosti.

Donesena je o odluka o zatvaranju postrojenja PJ Etilen, PJ Polietilen, PJ Kemikalije, dijela energetskih modula te pratećih poslovnih funkcija, vezanih uz navedena postrojenja. Uprava je donijela i odluku o zatvaranju postrojenja PJ EPSIK i dijela energetskih modula. 

>>Radnicima Diokija i Dine konačno krenula isplata zaostalih plaća

Zatvaranjem navedenih postrojenja društvo će pristupiti zbrinjavanju zaposlenika PJ Etilen, PJ Polietilen, PJ Kemikalije, PJ EPSIK i ostalih pripadajućih službi sukladno zakonskim propisima te obvezama koje proizlaze iz Kolektivnog ugovora, ističu iz Diokija.

>>Cijeli tekst čitajte ovdje

Komentara 1

DU
Deleted user
18:49 19.10.2012.

meni se čini, izjeo vuk magare....ili po naški.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije